Skip to main content

Realizatorul emisiunii "Wild Carpathia" face apel pentru a strânge banii necesari celui de-al patrulea episod al seriei de documentare

 
wild-carpathia
wild-carpathia

Realizatorul "Wild Carpathia", Charlie Ottley, face apel pentru strângerea a încă 15.000 de lire sterline din suma totală de 50.000 de lire sterline pentru finalizarea celui de-al patrulea episod al seriei de documentare, scrie Agerpres.

Publicitate

Charlie Ottley a demarat încă din vară o campanie de strângere de fonduri pe site-ul de crowdfunding kickstarter cu scopul de a strânge 50.000 de lire, sumă care reprezintă jumătate din banii necesari pentru a susţine producţia episodului patru, denumit „Wild Carpathia: White Romania”.

Până în momentul de faţă, pe site-ul de crowdfunding echipa Wild Carpathia a strâns aproape 22.000 de lire sterline.

"Avem o echipă românească de filmare, avem o echipă de filmare cu ajutorul dronelor. Mâine ne apucăm de filmat dacă vremea va permite şi vom finaliza filmările în mai. Vrem să arătăm că România este o ţară frumoasă pe tot timpul anului şi turiştii pot veni să o viziteze. Vrem să dăm atenţie culturii, tradiţiilor, sălbăticiei, ecosistemelor, pădurii şi vrem să arătăm că este o ţară atât de bogată din punct de vedere al moştenirii naturale şi culturale şi ajutând oamenii să protejeze istoria şi fauna şi pădurile putem asigura siguranţa generaţiilor viitoare, care vor depinde foarte mult de ecoturism", a declarat Charlie Ottley, la conferinţa prilejuită de strângerea de fonduri pentru realizarea celui de-al patrulea episod din seria de documentare "Wild Carpathia".

La conferinţă a mai participat şi tenismanul Horia Tecău, cu ajutorul căruia au fost strânşi circa 20.000 de euro prin organizarea unor meciuri demonstrative la Stejarii Country Club, precum şi alpinistul Alex Găvan.

"Ce va face acest ultim episod, numărul 4 din seria 'Wild Carpathia', va fi nu numai să ne arate frumuseţea României în anotimpul de iarnă, dar mai ales să ne facă să conştientizăm echilibrul extrem de instabil pe care noi, locuitorii acestei ţări am ajuns să îl avem cu natura care ne înconjoară", a spus Alex Găvan.

Documentarul este realizat de organizaţia non-guvernamentală "Wild Carpathia", care şi-a propus ca prin materialele sale să promoveze şi să protejeze patrimoniul natural al României şi va fi difuzat la TVR, după care va fi oferit şi posturilor internaţionale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Eu credeam că filmulețele astea se fac pe europeni nerambursabili ori cu sprijin de la Guvern, de la Ministerul Turismului - dacă mai avem așa ceva...

Trimite un comentariu

sus