Skip to main content

De la Mediafax la Adevarul Holding. Grupul lui Cristian Burci are un nou director de vânzări

 
Anca Franche
Anca Franche

Anca Franche (39 de ani), fost Online Sales Manager în cadrul trustului Mediafax, este noul director de vânzări al grupului Adevărul Holding. Ea va gestiona vânzările pentru întregul portofoliu Adevărul Holding, 12 publicaţii în print şi 10 online, printre care Adevărul, Click, OK!Magazine şi Dilema veche.

Publicitate

Dana Aneculoaei a condus înainte departamentul de vânzări print şi online. Ea va rămâne în echipa de vânzări a grupului Adevarul Holding.

Dan Belcea, Directorul General al Adevărul Holding:

„Anca are o vastă experienţă în vânzări şi ne bucurăm că s-a alăturat echipei de management a Adevărul Holding. Îmi doresc ca împreună să îndeplinim obiectivele strategice pe care ni le-am propus pe termen mediu şi lung.”

Despre Anca Franche

Anca are o carieră de peste 15 ani în industria de media şi 13 ani de vânzări print, online şi evenimente. Înainte de a veni la Adevărul Holding, Anca a fost Online Sales Manager în cadrul trustului Mediafax. Ea a absolvit în 2008 Managementul Afacerilor, precum şi numeroase cursuri de specializare profesională.

„ Vreau ca, alături de colegii mei de la vânzări, să continuăm proiectele aflate în desfăşurare dar şi să creăm noi capabilităţi pentru a atinge obiectivele de dezvoltare ale grupului”, spune Anca Franche.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus