Skip to main content

Ferma vedetelor: Marcel Toader şi Paul Ipate vor intra diseară la duel

 
Ferma vedetelor: Marcel Toader şi Paul Ipate vor intra diseară la duel

În ediţia de marţi, 19 aprilie, a emisiunii Ferma vedetelor de la Pro TV, Marcel Toader a ales să se dueleze cu Paul Ipate pentru un loc în cursa către marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de Fermierul anului.

Publicitate

UPDATE. Marcel Toader a parasit Ferma Vedetelor

Din emisiune:

Ziua a început cu vizita Iuliei Vântur, pentru a alege fermierul săptămânii, iar Octavian Strunilă a câştigat cu unanimitate de voturi funcţia de conducere a fermei.

El a ales să îi pună servitori pe Maria şi Marcel, iar cel din urmă a fost ales şi ca prim duelist: „Deviza este Marcel acasă, Marcel afară!”, a declarat Strunilă. „Ştiu foarte bine ce gândeşte Strunilă!”, a completat Marcel.

Nea Raţă a venit să instaureze săptămâna olimpică în fermă, dar şi să dea sarcina săptămânii: să construiască o cuşcă de iepuri. Fermierii au făcut o listă de cerinţe: 3 kilograme de crenvurşti cu muştar şi pâine sau 40 de mici. Cum nu s-a putut conforma cerinţelor fermierilor, Nea Raţă le-a dat câteva probe, pentru a mai câştiga câte ceva de mâncare. Concursul de făcut cârnaţi le-a dat fermierilor şansa de a câştiga carne pentru mâncare.

Bicicleta statică cu care fermierii au trebuit să facă turul Ciprului pe rând până la următoarea cântare a cocoşului le-a pus şi foarte multe condiţii. Ei au avut un borcan cu sarcini pe care trebuiau să le îndeplinească după ce îşi terminau tura de pedalat.

Vasile i-a făcut o declaraţie de dragoste Elenei, Marcel l-a transformat pe Denis în saltea, Maria a mers la toţi colegii să le îndeplinească câte o dorinţă, iar de aici au urmat multe alte momente pline de umor.

Galerie Foto Ferma Vedetelor, 19 aprilie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marina Crainic Marina Crainic
    Scrisoare catre Paul Ipate:
    Domnule Ipate, am 78 de ani, cred ca sunt si depresiva pentru ca sentimentele sunt cam...sterse, de mult nu simt bucurii, emotivitatea se apropie de zero etc etc, nu prea ma mai impresioneaza nimic, ce mai batranete trista. Dar in aceasta seara mi-aţi mutat inima din loc! Duelul pe care l-ati castigat atat de elegant (adversarul dvs a tinut mana foarte aproape de causul lingurii, si-a sprijinit piciorul suspendat de celalat picior) m-a facut FERICITA. Mi-am dorit atat de mult sa invingeti incat ma miram singura ca ..pot avea o atat de FIERBINTE dorinta...Iar cand ati invins am reactionat copilareste...Va multumesc pentru...emotii, va multumesc ca am recunoscut in dvs un om adevarat si va doresc sa ramaneti atat de frumos construit sufleteste toata viata. Si sa INVINGETI !!! Felicitari Domnule Ipate. Si multumiri.
  • Alex Alex
    Este un duel barbatesc

Trimite un comentariu

sus