Skip to main content

Libertatea, titlu dur la adresa lui Dan Teodorescu: "A intrat cu taxiul în catedrală şi acum dă înapoi"

 
Libertatea, titlu dur la adresa lui Dan Teodorescu: "A intrat cu taxiul în catedrală şi acum dă înapoi"

Tabloidul Libertatea are un titlu dur astăzi, la adresa lui Dan Teodorescu. După ce solistul trupei Taxi a explicat, pe Facebook, care i-au fost intenţiile, Libertatea scrie că: "Dan Teodorescu se dezice de mesajul controversat al piesei sale"

Publicitate

Titlul din Libertatea: "A intrat cu taxiul în catedrală şi acum dă înapoi"

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Mitul tehnocratului începe să apună". Premierul Cioloş şi Guvernul său par să se înscrie în aceeaşi tendinţă pe care a cunoscut-o şi preşedintele Iohannis: după o perioadă de entuziasm imediat după preluarea mandatului, se află pe o curbă descendentă a popularităţii, chiar dacă nu par să fi făcu greşeli majore. Premierul şi preşedintele au în comun o anumită lipsă de curaj în luarea unor decizii nepopulare, dar necesare, scrie cotidianul deţinut de Cristian Burci.

Evenimentul zilei: "Negocieri cu dedicaţie, ca la manelişti. 25 de milioane de euro de la CNADNR, către o firmă de construcţii italienească". "EVZ prezintă doar una din sutele de combinaţii de la nivelul CNADNR, ce ar fi putut atrage un prejudiciu de 25-30 de milioane de euro. Un raport de analiză juridică a constatat cu privire la această afacere infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată."

România liberă: "Executivul a finalizat ordonanţa privind salariile de stat. Cioloş taie de la demnitari şi dă la parlamentari". Salariile a 68 de înalţi deminitari vor scădea faţă de momentul actual dacă Guvernul va aproba ordonanţa de urgenţă privind salarizarea bugetară, care va fi discutată mâine. Aceştia încasează venituri majorate din august anul trecut, cu un an înainte faţă de restul bugetarilor, care vor primi majorări abia de la 1 august anul acesta.

Jurnalul Naţional: "Ludovic Orban, retragere forţată". Deputatul a demisionat din funcţiile de vicepreşedinte al PNL şi videpreşedinte al Camerei Deputaţilor. Liberalul a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care procurorii DNA îl acuză că i-ar fi cerut unui om de afaceri 50.000 de euro.

Gazeta Sporturilor: "Şarapova de România" Atleta Mirela Lavric, 25 de ani, a fost depistată pozitiv cu Meldonium. Românca tocmai cucerise medalia de bronz cu ştafeta de 4x400 de metri la Campionatul Mondial de sală de la Portland şi era cotată cu şanse bune la calificare la Olimpiada de la Rio.

Click!: "A câştigat din tenis 12 milioane de dolari şi acum îi investeşte în case. Simona Halep îşi ridică trei 'palate' în acelaşi timp"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus