Skip to main content

EXCLUSIV. Pavel Bartoş face marcă înregistrată una dintre frazele sale celebre. Pentru site

 
EXCLUSIV. Pavel Bartoş face marcă înregistrată una dintre frazele sale celebre. Pentru site
EXCLUSIV. Pavel Bartoş, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci cu o solicitare inedită. Vrea să înregistreze una dintre frazele sale celebre la show-ul Românii au talent, show pe care îl prezintă alături de Smiley: „Popor talentat, te-am pupat!”. Paginademedia.ro vă prezintă motivul, în exclusivitate.
Publicitate

Potrivit informaţiilor de la OSIM, Bartoş vrea să înregistreze sintagma „Popor talentat, te-am pupat!” pentru următoarele clase:

  • 35 Publicitate; conducerea şi administrarea afacerilor; lucrări de birou.
  • 41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale.
  • 42 Proiectare şi dezvoltare hardware şi software.

Ce face Pavel Bartoş cu marca înregistrată?

Contactat de Paginademedia.ro, actorul şi prezentatorul emisiunii Românii au talent a declarat, în exclusivitate, că va folosi salutul pentru site.

"Este o "vorbă lansată de mine şi va fi motto-ul site-ului meu, pe care îl voi relansa vinerea viitoare, pe 22 aprilie. Deocamdată atât, dar nu se ştie niciodată ce ne rezervă viitorul şi în ce mai poate fi dezvoltat", a declarat Bartoş în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Actorul deţine domeniul pavelbartos.ro, site-ul care va fi lansat. Salutul "Popor talentat, te-am pupat" s-a auzit la Pro TV încă din primul sezon Românii au talent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mac Mac
    Cum vine asta: "Actorul deține domeniul pavelbartos.ro, site-ul care va fi lansat"?!
    1. Site-ul ESTE lansat (e functional, daca nu stii ce inseamna a lansa un site...)
    2. Mai citeste inca o data fraza. Chiar esti jurnalista sau o faci doar in timpul liber cand nu vinzi patrunjel in vreo piata de cartier?

Trimite un comentariu

sus