Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul. Primarul Buşteniului: "80% din funcţionari iau o mică şpăguţă ca să trăiască şi ei"

 
PRESA DE AZI. Adevărul. Primarul Buşteniului: "80% din funcţionari iau o mică şpăguţă ca să trăiască şi ei"

Refuzul consilierilor PSD de a vota bugetele primarilor din alte partide, accidentul din Brăila în care un şofer a ucis cinci oameni şi povestea primarului din Buşteni se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

"Emanoil Savin, primarul Bucureştiului: 80% din funcţionari iau o mică şpăguţă ca să trăiască şi ei", titrează Adevărul, pe prima pagină.

Cotidianul deţinut de Cristi Burci continuă serialul "Primarii noştri" cu Emanoil Savin, "omul care de 12 ani administrează staţiunea prahoveană Buşteni.

"Mare complexitate pentru că Savin este prelucător prin aşchiere şi doctor în economie, bişniţar în comunism, miliardar în topurile capitaliste, traseist, jucător de poker, cântăreţ, dansator, vânător şi câte şi mai câte. În cei 12 ani în care a condus Buşteniul, în primărie s-a mai luat şi câte o şpăguţă, s-a mai făcut şi câte un troc, dar, spune el, toate astea pentru supravieţuire, nu pentru îmbogăţire", scrie Adevărul, în deschiderea ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Carnagiul din Brăila. Cum putea fi evitat!". Cazul şoferului care a ucis cinci oameni nevinovaţi arată cât de prost făcute sunt legile ţării. Deşi avea epilepsie şi fusese tratat la spital, şoferul criminal avea permis pentru că nu a avut cine anunţa Poliţia Rutieră să i-l ridice.

România liberă: "PSD sacrifică alegătorii pentru a le lua voturile". Consilierii PSD refuză să voteze bugetele primarilor din alte partide. În mai multe consilii locale din Dâmboviţa, unde deţin majoritatea, consilierii PSD au boicotat adoptarea bugetului local, punând în pericol o serie de investiţii, unele din fonduri europene. Scopul acestui demers este compromiterea primarilor care provin din alte partide.

Jurnalul Naţional: "Cum au falimentat puturoşii o întreagă localitate". În comuna vâlceană Bărbăteşte, să fii leneş e singura dovadă de bărbăţie. E o realitate care a pus pe butuci o fabrică. Investiţia a fost adusă de primar cu mare greutate în localitate pentru a le oferi sătenilor un loc de muncă.

Click!: "Totul despre mare iubire a lui Dichiseanu". Actorul a dezvăluit într-o carte secretele relaţiei cu faimoasa Sara Montiel.

Libertatea: "Gimnasta Cătălina Ponor n-are noroc în dragoste. Părăsită înaintea altarului şi a Olimpiadei". Campioana trăia de trei ani o poveste de dragoste cu gimnastul portorican Tommy Ramos, dar relaţia s-a terminat brusc.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut milas ionut milas
    Din neatentie!!!!! L ati facut primar al BUCURESTIULUI.

Trimite un comentariu

sus