Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul:„Aberaţiile unui sistem: indemnizaţie de mamă de 35.000 de euro”

 
PRESA DE AZI. Adevărul:„Aberaţiile unui sistem: indemnizaţie de mamă de 35.000 de euro”

Povestea indemnizaţiilor de creştere a copilului de zeci de mii de euro şi protestele transportatorilor faţă de scumpirile asigurărilor din ultimii ani se numără printre principalele subiecte ale presei de azi.

Publicitate

Adevărul deschide ediţia de azi cu situaţia absurdă creată odată cu eliminarea plafonului obligatoriu privind indemnizaţia de creştere a copilului. Cotidianul titrează astăzi: „Aberaţiile unui sistem: indemnizaţie de mamă de 35.000 de euro

„Eliminarea plafonului de 3.400 de lei privind indemnizaţia de creştere a copilului a dus la situaţii aberante: 0,17% din cei 142,990 de beneficiari consumă o treime din bugetul alocat, existând chiar şi sume lunare de 35.000 de euro”, scrie Adevărul în prima pagină.

România liberă scrie în prima pagină de azi despre greva şoferilor profesionişti. Aceştia acuză o creştere excesivă a asigurărilor. RL titrează azi: „Toamna electorală începe cu proteste”

Cotidianul notează în deschiderea ediţiei de azi că „prima săptămână de după încheierea vacanţelor începe cu ample tensiuni sociale. Şoferii profesionişti au blocat ieri, aşa cum au avertizat încă din vară, mai multe şosele din Capitală şi din ţară.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, principalele subiecte ale ediţiilor printate de azi.

Gazeta sporturilor: „Tata Daum

GSP scrie azi că „după harababura din meciul cu Muntenegru, mulţi compară meciul naţionalei cu cel din era Iordănescu. Cifrele InStat confirmă dezastrul: prestaţia de duminică a 'tricolorilor' a fost chiar sub cea din meciul cu Albania de la Euro.”

Evenimentul zilei: „Filiera PSD prin care denunţătorul fostului ministru Gabriel Berca a fost răsplătit cu 1,2 milioane de euro de la buget

Conform Evz, „Viorel Rusu a primit banii pentru construcţia şcolii din Ardeoani cu încălcarea Ordonanţei 28 din 2013, după care a făcut denunţul.”

Click!: „Moculeasca: 'Iubitul italian a vrut să mă rupă cu bătaia'”

“Sătulă de scandalurile sexuale din ţară, Mariana, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, şi-a căutat norocul departe de România. Numai că veştile rele circulă repede, aşa că actualul ei iubit, italianul Massimiliano Lorenzini a aflat imediat de trecutul ei neortodox. S-a înfuriat atât de tare încât a vrut să-i tragă o mamă de bătaie”, notează tabloidul în prima pagină din numărul de az.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus