Skip to main content

TVR se pregăteşte să aducă noi seriale coreene. Postul negociază pentru două producţii istorice

 
Foto: TV Mania
Foto: TV Mania

TVR vrea să reia „tradiţia” serialelor coreene, care i-au adus audienţe consistene în anii trecuţi. Consiliul de Administraţie al televiziunii publice a decis, săptămâna trecută, începerea negocierilor cu o companie de film din Coreea de Sud pentru achiziţionarea licenţei de difuzare a două seriale istorice.

Publicitate

Contractul pentru noile seriale va fi negociat de o comisie formată, printre alţii, din Cristian Zgabercea, producător general şi Carla Tompea, director programe.

În 2010, serialele coreene erau „pe val” la postul public. Pe atunci, Secretele de la palat „bătuse” Telejurnalul în audienţă, iar singura emisiune cu cifre peste serial era „O dată-n viaţă”, după cum Paginademedia.ro scria AICI.

În februarie 2011, coreenele conduceau încă audienţa. În februarie 2011, producţia coreeană Legendele palatului a fost cea mai urmărită la capitolul seriale: peste 580.000 de orăşeni (cifrele, AICI).

Decizia Consiliului de Administraţie al TVR, în continuare:

Art. 1 – Se aprobă începerea negocierilor cu compania MBC din Coreea de Sud pentru achiziţionarea licenţei de difuzare a doua seriale istorice coreene, conform expunerii de motive 123.191/05.09.2016 şi a notei de fundamentare nr.145.724/05.09.2016.

Art. 2 - Componenţa comisiei de negociere este următoarea: Cristian Zgabercea–Coordonator cu atributii de Producător General, Carla Tompea–Coordonator cu atribuţii de Director Programe, Aurel Linţoiu–Coordonator cu atributii de Şef Serviciu Bugete Interne, Laurenţiu Oprea–Coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Drepturi de Autor, Laura Florescu–Coordonator cu atributii de Şef Serviciu Achiziţii Programe, Licenţe Film, Antonela Murineanu- Serviciul Achiziţii Programe, Licenţe Film, un consilier juridic.

Art. 3 – De punerea în aplicare a prezentei hotărâri răspunde Serviciul Achiziţii Programe, Licenţe Film. Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro şi pe Pagina de Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Abia astept serialele coreene, de mult astept sa bagati filme coreene
  • Aldulescu Cristina Aldulescu Cristina
    Aştept cu nerăbdare să reluati difuzarea de seriale coreene. Sunt foarte frumoase, nu mă dezlipesc de televizor la aceste seriale. Vă mulțumim.
  • Grig Grig
    Super. Sunt cele mai frumoase,sunt o oaza de liniste. Sper sa nu fie Doamna de portelan (acum pe NTV) sau In numele iubirii (recent pe Happy), cu toate ca au sunt EXCELENTE !!
  • Elena Elena
    Tare mult ma bucur!
  • livia pila livia pila
    @ Ochiul magic. Bine draga, de abia astept. Nu e mai bine sa dai si tu o cafea La Fântână?
  • Ochiul magic Ochiul magic
    Livia Pila, acum ca am aflat cine esti, e 'de bine". Ne mai auzim noi prin curte :)).
  • livia pila livia pila
    Cred ca era mai bine daca se decidea reluarea unor filme chinezesti. Primul pe lista-FATA CU PARUL CARUNT.
  • Vlad Vlad
    Foarte bine pt ca aceste seriale au fanii lor si momentan nici un canal din Romania numai difuzeaza seriale coreene, deci TVR ar avea de castigat. Va fi o mare bucurie pt fanii genului.

Trimite un comentariu

sus