Skip to main content

Actorul Tim Robbins, invitat duminică la prima ediţie a emisiunii lui Cătălin Ştefănescu, Garantat 100%

 
Copyright: Sebastian Marcovic
Copyright: Sebastian Marcovic

Actorul Tim Robbins, câştigător al unui premiu Oscar şi a două Globuri de Aur, va fi duminică, de la ora 23.00, la TVR 1. Actorul va deschide noul sezon Garantat 100%, moderată de Cătălin Ştefănescu.

Publicitate

Interviul, care a fost filmat în Sala Baroc a Bibliotecii ASTRA din Sibiu, a fost gândit sub forma unui spectacol cu public, la care au participat studenţi şi actori de teatru din România şi străinătate, prezenţi la Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu 2016.

Cătălin Ştefănescu: „La Garantat 100%, Tim Robbins ne dezvăluie multe dintre secretele realizării filmelor la Hollywood. Discuţia noastră a fost în special despre ce înseamnă să fii actor de teatru şi film, iar intervievatul meu a mărturisit că filmul reprezintă acum o chestiune secundară pentru el, preferând teatrul.”

Tim Robbins este faimos pentru rolurile jucate în filmele Închisoarea îngerilor, Top Gun, Cadillac Man, Bob Roberts, The Player sau Mystic River.

GALERIE FOTO

  • Copyright: Sebastian Marcovic
  • Copyright: Sebastian Marcovic
  • Copyright: Sebastian Marcovic
  • Copyright: Sebastian Marcovic
  • Copyright: Sebastian Marcovic

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tvr1 Tvr1
    Mai bine va uitati la TVR1 incepand de luni, la ora 22:30. Stirile de maine cu Mihai Gainusa, un fel de Cronica carcotasilor reloaded dar mai simpatica. Veti avea glume de bun-simt, jumatate de ora, politica doar de culoare, educatie si cultura, reteta necesara pentru un somn linistit.

Trimite un comentariu

sus