Skip to main content

FOTO. Unde se văd Antenele HD: Telekom, Orange şi Akta. UPC şi RCS întârzie

 
FOTO. Unde se văd Antenele HD: Telekom, Orange şi Akta. UPC şi RCS întârzie

UPDATE 3. Antenele au intrat şi în grila UPC. Pe ce canale, AICI.

UPDATE 2. RCS a anunţat introducerea unor Antenelor HD. Trei din cinci. Detalii, AICI
Publicitate

UPDATE. Compania UPC a anunţat cu puţin timp în urmă că este încă în discuţii cu Antena Group pentru preluarea Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD şi ZU TV HD. Detalii, în continuare:

Antenele HD sunt live, începând de astăzi, iar Observatorul şi Antena 3 au studiouri noi. Cu câteva excepţii, marii cablişti întârzie să introducă posturule HD ale Intact în grilele de programe.

Antena Group a anunţat într-un comunicat de presă că grupul de media a pus „ la dispoziţia tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract separat între Antene şi distribuitori.” Comunicatul integreal, în continuare.

Paginademedia.ro a trimis solicitări către toţi marii cablişti pentru a afla când şi dacă vor introduce în grilă posturile HD ale Antena Group.

Telekom a fost prima companie care a anunţat introducerea în grilă a posturile Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD şi ZU TV HD.

„Toate cele 5 canale HD vor fi introduse pe tehnologiile IPTV si DVBC, adica Telekom TV Interactiv si cablu digital, unde versiunile canalelor la definitie standard vor fi inlocuite de cele HD, întrucât toţi clienţii beneficiază de receptoare HD. Pe tehnologia DTH (satelit) va fi introdus canalul Antena 1 HD.”, se arată într-un răspuns Telekom, la solicitarea Paginademedia.ro (pe larg, AICI).

Şi compania Akta, al patrulea cel mai mare cablist din România, a anunţat că va introduce Antena 1 HD, din această săptămână, urmând ca ulterior să fie introduse şi celelalte posturi, în funcţie de spaţiul din grilă (pe larg AICI).

Şi reţeaua Orange TV, cu peste 300.000 de abonaţi, a anunţat introducerea Antenelor HD, inclusiv Antena Internaţional.

Pe de altă parte UPC a explicat, într-un răspuns trimis săptămâna trecută Paginademedia.ro că cele două companii sunt încă în discuţii. Ulterior, reprezentanţii UPC nu au mai răspuns solicitării paginademedia.ro.

Compania RCS&RDS nu a răspuns solicitării noastre.

Reamintim că începând de astăzi posturile Antena Group au trecut la emisia HD. Antena 1 are tot de astăzi şi o grafică nouă la Observator, dezvăluită doar parţial, urmând ca la ora 19.00, Andreea Berecleanu să prezintă noile schimbări ale programului de ştiri.

Tot de astăzi, cele mai multe emisiuni ale Antenei 3 sunt prezentate din studiouri noi.

GALERIE FOTO. Paginademedia.ro prezintă în continuare capturi din studiourile Antenei 3

Comunicatul integral, în continuare:

Începând de astăzi, toate posturile TV Intact Media Group ( Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV) pot fi urmărite în format HD.

Trustul nostru a pus la dispoziţia tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract separat între Antene şi distribuitori.

Întreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gândită pentru a oferi o experienţă de vizionare superioară telespectatorilor. Contăm pe deschiderea şi dorinţa furnizorilor de cablu şi DTH de a oferi conţinut de cea mai bună calitate abonaţilor lor.

Emisia HD a posturilor TV Intact este preluată, în acest moment, de companiile Telekom, Dolce TV, Orange TV, Next Gen, Ines şi Akta. Considerăm că este dreptul telespectatorilor să vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatură de ultimă oră.

Este dreptul telespectatorilor care nu ne recepţionează în format HD să solicite acest lucru furnizorilor de conţinut de care aparţin. Reiterăm faptul că trustul nostru a pus la dispoziţia tuturor operatorilor semnalul HD în mod GRATUIT.

Pentru mai multe informaţii referitoare la emisia HD, aşteptăm în continuare mesajele telespectatorilor la numărul de telefon 021/9434, la care am primit deja mii de sesizări privind situaţia emisiei HD a posturilor noastre pe platformele de distribuţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Pe satelitul eutelsat 16 nu va fi nici un canal HD ?
  • geo geo
    posturile grupului intact se blocheaza pe platforma orange am sunat la ei au venit au schimbat ecipamentul de receptie da tot se blocheaza prima data sunetul dupa care raman si fara imagine, orange da vina pe intact ,de 3 zile ii sun si nu sa rezolvat nimic, precizez ca nu sunt singur cu problema asta
  • Nicu Nicu
    Doar Antena 3 se vede HD celelalte doua posturi Antena 1 HD si Antena Stars HD se vad execrabil, calitate apropiata de SD.
  • Pop Cristian Pop Cristian
    Si comunismul, si fascismul a prins cel mai bine la tinerii cu minte si educatie putina, usor de manipulat. Si "educatie" nu inseamna un carton la "cu plata", nici o slujba de "sclav cu leafa" la o multinationala. Atunci cand ce cunosti din istorie incepe cu crearea contului de Facebook, esti asa de usor de manipulat ... . Ca iti place sau nu ceva, esenta democratiei este sa respecti parerea tuturor, si sa nu cenzurezi presa. Iar faptul ca Antenele au atatia urmaritori, spune totul. Evident ca atunci cand ai in grila TVRHD si KanalD HD, la care nu se uita nici naiba, nu ai cum sa nu transmiti cele mai populare televiziuni. Si cei care se supara din cauza asta, sa afle ca era o istorisire din intelepciunea populara care se termina cu " Si uite-asa s-a suparat prostul pe sat". P.S. Satul e tot acolo. De prost nu se mai stie nimic. Cred ca e pe Facebook. Like.
  • Sorin Sorin
    Puteti actualiza, de azi si la RCS-RDS in grila digitala
  •  the one. the one.
    Ho Ho Ho ... A venit moș cocos pe antene si la Rds începând din seara zilei de 29.11.2016 se introduc în grila si prostia în HD ...pe toate variantele ... Așa că cererea oamenilor are un răspuns si pe rețeaua Cablu Digi .... Spor la ascultat *** în varianta HD ... Nu am nici o problema cu nimeni oricare ar fii asta este doar părerea mea personală pe care îmi o susțin așa cum trăim în democrație fiecare face ce vrea în limita cailor legale!!! Bafta all.
  • rogojan razvan rogojan razvan
    domnilor de la rds faceti bine si bagati canalele hd ale trustului intact este lipsa de respect fata deabonati ceea ce face am cerut azi la rds introducerea posturilor intacy in *** iata raspunsul Buna ziua,

    Posturile de televiziune la care faceti referire sunt disponibile in grila noastra de programe in format SD. Orice modificare a grilei poate fi verificata online pe rcs-rds.ro
    Sfârşitul conversaţiei nu ne mai tratati ca pe niste incultii domnilor
  • Viorel Viorel
    Daca RCS-RDS nu va introduce HD-ul Antenelor pana pe 9 decembrie, pe 10 voi schimba indubitabil furnizorul. Atat !
  • geo geo
    Probabil că Antenele HD vor ajunge și în rețeaua digitală cablu a RCSului, după alegeri. Și până la Crăciun...
  • Biro Cristi Biro Cristi
    Stimata doamna Biro Irina,



    Va multumim pentru mesajul transmis.



    Ca raspuns la solicitarea dumneavoastra, inregistrata cu numarul 8449697 in data de 28.11.2016 dorim sa va informam ca UPC este in discutii cu reprezentantii trustului Intact pentru introducerea canalelor HD. Cu toate acestea, nu putem confirma inca data la care acestea vor fi introduse in grila UPC.



    Conţinutul grilei de programe a fost construit cu scopul de a oferi mai multe alternative in functie de preferintele fiecarui client si se bazeaza pe rezultatul studiilor efectuate anual.

    Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont in extinderea grilei de programe este numarul limitat al frecventelor disponibile pentru transmisia de programe. Acest aspect ne determina sa introducem un program in grila doar in momentul in care este solicitat de un numar mai mare de clienti.



    In speranta ca veti gasi in noi un partener de incredere in continuare, asteptam raspunsul si sugestiile dumneavoastra la adresa de e-mail [email protected] .



    Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie prin Magazinele UPC, prin intermediul site-ului www.upc.ro si prin Serviciului de Relatii Clienti (zilnic intre orele 07:00-23:00), la numarul 031.1000.872(= 031 1000 UPC), numar cu tarif normal .



    Cu stima,



    Echipa UPC
  • ion ion
    Greu de inteles principiile unora de a interzice sub pretextul ca "asa este bine". GEnul acesta de oameni, veniti parca din stalinism, unde ce nu corespunde parerilor lor trebuie interzis. Aberant ...
  • Anca Anca
    @gaetano multumesc pentru explicatie :) ma.bucur ca totusi s a inteles ceea ce voiam sa spun
  • Vasile Zdreala Vasile Zdreala
    Este pacat ca trebuie sa suporte abonatii RCS scandalul dintre Antene si RDS.Odata ce platim , eu personal vreau sa le am in grila RDS.Asadar, draga domnilor de la RDS, faceti ceva si introduceti Antenele HD in grila, ca altfel veti avea multi clienti in cap, sau , si mai rau, vor pleca la alte retele.
  • atom atom
    Prezumtia de vinovatie functioneaza in tarisoara asta si ce mai atat sa interzicem si dreptul de a respira , bineinteles printr-o lege.
    :)
  • Neo Neo
    @Dragos
    "Stiu ca v-ar place, nebunilor... " (v-ar placea).
    "Vedeti voi, si atitudinea asta aroganta si plina de intoleranta e una din cauzele din care partidele ai caror simpatizanti sunteti vor pierde si alegerile astea." ( Tu intelegi ceva din ce scrii?)
    Daca nu ar fi de ras, ar fi de plans!!!!!

Trimite un comentariu

sus