Skip to main content

Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

 
Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

UPDATE 2. Intoxicarea „Soros în spatele tragediei Colectiv” a ajuns şi în EVZ. Articolul din EVZ face trimitere către filmuleţul difuzat şi de România TV, dar postat pe o pagină nou creată, pe 30 noiembrie. Foto, în continuare

Publicitate

UPDATE. România TV şi-a continuat ziua în aceeaşi notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că preşedintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat ţara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiţă.

Cu două zile înainte de alegeri, România TV „scoate” pe post presupuse declaraţii ale unui hacker Anonymous, care ar vorbi despre implicarea lui Soros în tragedia de la Colectiv. Practic, Soros este „tema” de campanie a postului controlat de Sebastian Ghiţă, candidat din partea PRU la alegerile parlamentare.

De altfel, tema vinovatului Soros şi a străinilor care ne „acaparează” ţara au fost laitmotiv. Cele două idei merg mână în mână cu mesajul electoral al Partidului România Unită, din care face parte Sebastian Ghiţă.

VIDEO.

Romania TV - 9 decembrie from Jul on Vimeo.

Pe post a fost prezentat de mai multe ori o înregistare, în care apare o imagine cu o persoană ce poartă o mască cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous. Mesajul este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele: „Ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan”

„Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost foloşiţi. Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soros, care au finanţat de asemenea investitura lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru”

Câteva dintre titlurile care au curs pe ecran:

  • Acuzaţii-Şoc:Soros a pus la cale tragedia Colectiv
  • Soros, tranzactii dubioase pentru finanţarea operaţiunii Colectiv
  • Lovitură de stat anunţată în România, cine ascunde adevărul

FOTO.

Reacţie şi din partea ActiveWatch:

Iohannis, numit de România TV „sluga străinilor”

România TV şi-a continuat ziua în aceeaşi notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că preşedintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat ţara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiţă.

Textul, reluat şi pe burtierele de pe sticlă.

EVZ, ziar al cărui patron este candidat la parlamentare din partea PMP, a distribuit de asemenea intoxicarea despre Soros şi Cioloş care ar fi „implicaţi în tragedia de la Colectiv”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mike Mike
    Ambasada nu e pentru a vota e gandita pt altceva inepeti sa deveniti normali nu poti vota in strainatate ca sa decizi ce se intimpla in tara e lipsa de bun simt pt cei ce raman si se chinuie sa traiasca in ro!!!
  • Cornel jinariu Cornel jinariu
    Ar trebui închisă de tot TV ROMÂNIA.
    Amenzile nu-i deranjează. Pentru ca GITZA le cere așa ceva.Se vede clar ca e televizorul lui PONTA și alui GITZA. Niște nemernici, ne intoxica cu tot felul de știri false, iar fraieri care lucrează acolo fac tot posibilul sa -și mulțumească șefi pentru citiva lei. că ce o să facă? ?Uni au ajuns în Spania, alții în Italia. iar alți în BUCUREȘTI. ăsta e România
  • ion ion
    vai de capul tau nebunule si de cei ce cred in nebuniile tale , ***, dispari de pe fata pamantului tu si cei care sustin ideile tale nebune, dispari in iad *** netrebnica!!!
  • fsgdhdh fsgdhdh
    *** Ghita,*** Romania tv
  • Badea C. Badea C.
    Sunt un cetatean oarecare. Am facut sesizare la CNA impotriva acestei stiri care nu respecta raportul comisiei de specialisti legat de incendiu. Se va face dreptate ?
  • MUIE PAGINA DE MEDIA MUIE PAGINA DE MEDIA
    Ce gunoaie sunteți toți care vă urmăriți interesele pentru câtiva lei
    *** VOUĂ
  • Thor Thor
    Sunt curios până unde pot întinde coarda în ziua alegerilor. Chiar nu m-ar mira dacă ar difuza spoturi electorale (pentru PRU, desigur).
  • Tudor Tudor
    V-il imaginati pe Dl. Ghita vorbind cu prietenii? Cam ce vocabular folosește ? Nicăieri in lumea civilizata un astfel de individ nu ar putea conduce o birja. Când un om de joasa condiție pune mâna pe o suma mare de bani, își imaginează ca toți ceilalți sunt niște idioți pentru care el trebuie sa decidă soarta. Sper sa se poată dovedi sursa banilor săi si el si promotorii acestor emisiuni sa ajungă unde trebuie. La gunoi !
  • Cineva Cineva
    Popescule ori ești vr-un lingau *** care il sustine pe CIolos si pe Soros, ori esti crescut la Birlad si nu vezi realitatea.
  • Senatorul melcilor Senatorul melcilor
    Mizeria lui Ghiță este fără limite. Pare mai ordinar chiar şi decât Voiculescu si A3.
    Sub masca patriotismului, acest penal se zvârcoleşte în speranța că va scăpa de ceea ce merită, racolînd în aşazisul partid al său, o şleahtă de alți penali.
  • coman dan coman dan
    CNA-ul chiar c-ar trebui schimbat din temelii !!! niste corupti comunisti , ce mai !!!
  • Unu Unu
    Dar aia care lucreaza la romania tv si unii din ei sint tipi ok...nu le e rusine sa mai zica ca lucreaza acolo? Chair asa esti *** "***" ***
  • Adrian Adrian
    Pot sa refac videoclipul asta acasa in 5 minute cu un google audio translate si o imagine care se repeta obsesiv pe fundal cu anonymus.
  • Casa de Pariuri Casa de Pariuri
    Auzi la ala Anonymous Romanai e finantat de Putin, de parca Anonymous e un Real Madrid si are nevoie de finantare (1 la mana ca ala e prost) si 2 la mana, e un *** de stire, un fake :)
  • Mișu Mișu
    Din pură curiozitate am dat o căutare pe Google cu așa-zisul nume de cod AM-04K. Primele 6 rezultate au fost așa-zise pagini românești de "știri". Următorul rezultat a fost un raport climatologic de pe books.google.ro

Trimite un comentariu

sus