Skip to main content

INTERVIU LA CALD. Actorul Adrian Văncică despre Poezia lui Celentano: Sunt copleşit, nu mă aşteptam

 
Celentano: adrian vancica
Celentano: adrian vancica

INTERVIU LA CALD. "Sunt copleşit. Nu mă aşteptam", spune Adrian Văncică într-un interviu la cald acordat Paginademedia.ro despre ploaia de reacţii după Poezia lui Celentano din finalul episodului special Las Fierbinţi.

Publicitate

În mai puţin de o oră, poezia cu mesaj sărea de 15.000 de share-uri. La miezul nopţii. Oamenii comentau: am plâns când m-am uitat.

Am primit telefoane din ţară şi multe mesaje din afară”, a spus actorul pentru Paginademedia.ro. „Şi de la tineri care au crescut fără părinţi. Sunt mesaje care te mişcă”, a continuat actorul.

Interviul la cald acordat Paginademedia.ro de Adrian Văncică:

Paginademedia.ro: A cui A fost ideea de a încheia cu o poezie?

Adrian Văncică, pentru Paginademedia.ro: Nu mai ştiu. Dar cu asta am început să scriu la episod. Mi se părea cea mai grea parte.

Am scris întâi poezia şi apoi m-am apucat cu Bobonete de momente.

Voi aţi scris episodul? Cu toate poantele?
Adrian Văncică
: Da.

De ce ţi s-a părut poezia cel mai greu moment? Trebuia să fie cu mesaj?
Adrian Văncică:
Nu s-a mai spus demult poezie la TV. Şi pentru că, într-adevăr, trebuia să fie o poezie cu mesaj.

Este greu să găseşti limita, astfel încât să nu cazi în patosul acela ieftin.

Au comentat oamenii că au plâns...
Adrian Văncică:
Păi de asta sunt copleşit.

În cât timp ai scris-o?
Într-o zi.

Primul cititor?
Adrian Văncică: A fost, de fapt, ascultător. A fost nevasta.

Reacţia?
I-a plăcut.

La filmare?
Le plăcu’ rău şi lor.

Te gândeşti să mai ai momente cu mesaj în Las Fierbinţi?
Adrian Văncică: Eu cred că mult poveşti din Las Fierbinţi sunt cu mesaj.

La ce parte ai stat cel mai mult?
Adrian Văncică
: La partea cu Aia e, ăştia suntem/Noi la supărare bem. Mai ales că se repeta. Iar în final se schimbă: Noi la bucurie bem.

Inspiraţie?
Ştirile. ☺

Ai primit mesaje?
Adrian Văncică:
Ce mesaje am primit! Plângi dacă le citeşti. Foarte emoţionante. Telefoane din ţară. Mesaje din afară, din alte ţări. Tineri care au crescut fără părinţi că erau plecaţi la muncă. Sunt foarte multe!

Adrian Văncică a pus la dispoziţia Paginademedia.ro câteva din mesajele emoţionante pe care le-a primit, după momentul poeziei din finalul episodului special Las Fierbinţi de 1 Decembrie:

"Deci sunt fără cuvinte... lăcrimez continuu după poezia de la sfârşit, woow... Cred ca este cel mai emoţionant moment pe care l-am văzut pe tv vreodată. Ascultând de la 2000 de km distanţă de România, este şi mai dureros. Eextraordinar momentul, sincer m-a bulversat... sunt foarte fericit ca te-am văzut aici, in Danemarca acum câteva luni! Respect!!!"

Un altul:

Buna seara ! Am 29 de ani .. v am mai scris o data . Celentano ..Dl Vancica .. va jur , am plans ! Parintii mei au fost plecati 16 ani in Spania , a fost extraordinar de greu .. am ascultat de 3 ori poezia , va multumesc mult pt tot ce faceti! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti santosi toti cei din echipa ! Noapte buna

VEZI Poezia lui Celentano, VIDEO şi TRANSCRIERE, Aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    FOARTE ADEVARATE SI PROFUNDE VIERSURI..SCRISE DE UN OM..CARE CU ADEVARAT SIMTE CEEA CE A SCRIS....COMENTARIILE SI APRECIERILE DE LA DISTANTA SAU DE APROAPE SUNT SI ELE BUNE....PROBLEMA E ALTA..CE FACEM NOI CEI CARE NE DORIM TARA CARE SPUNE DL VANCICĀ..CE FACEM...?MIGRAM AFARA LASAND STRAINII SA VINA SA DISTRUGA TOT IMPREUNA CU MAFIOTII PLOTICIENI CORUPTI...NE LĀSĀM COPII SI PE CEI DRAGI SINGURI IN ȚARĀ..SI ATUNCI NORMAL CA NEMAIAVÅND CINE SA LE OPUNA REZISTENTA MAFIOTII FAC CE VOR...SA PUNEM TARA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL NE TREBUIE UNITATE.TREBUIE SA NE TREZIM..SI SA LUAM ATITUDINE..ALTFEL ASEMENEA FAPTE SUNT NULE...RSMANEM CU EMOTIA MOMENTULUI SI ATAT...
  • UN ROMAN UN ROMAN
    AVEM O PROBLEMA DAR ESTE COMUNA TUTUROR POPOARELOR EUROPENE SAU DE ORIUNDE. TOTI ISI DAU CU TESLA PE UNDEVA. DEOSEBIREA ESTE CA NOI DESI AVEAM IN IMN EXPRESIA ”SUNTEM UN POPOR IN LUME STRANS UNIT SI MUNCITOR” DOVEDIM CONTRARIU, A SOSIT MOMENTUL SA DOVEDIM CA SUNTEM UNITI, CA SUNTEM STRAMOSII DACILOR CARE AU ALUNGAT PE ROMANI SI DUPA ANUL 275 PE TOTI CEILALTI MIGRATOR SI NU CA IAM ASIMILATAT. DOAR ATUNCI ROMANIA VA FI ACOLO UNDE CELENTANO ARE CREDINTA CA VA FI . SI EU IUBESC TARA MEA.
  • BRUNELLI BRUNELLI
    IMPRESIONANT ADEVARAT
    SINTPLECATA DE 34 ANI
    FELICITARI
  • Nico Nico
    si eu sant plecat ca toti ceilalti...de 26 de ani si nu am mai reusit nici pana astazi sa ma mai intorc la ai mei...de curand am avut si un accident de munca ce ma scos si din schema de aici...sant inlacrimat total...eu dealtfel un barbat f puternic pana la poezia ta ...si eu sant targovistean si am atata dor in suflet cat nu iti poti imagina....bulversat este cuvantul corect...sper sa ma intorc viu...atat macar...bogat..nici o sansa..aia e...astia santem..corecti si buni...de aia nu avem prea multe...

    dintr-o tara care nu e a mea.
    Ellikon/Thur.Swiss....cu respect!
  • Daniel Daniel
    De mâine ar trebui sa ne numim toți Celentano. -Moved Ro...
  • Viorel mara maria Viorel mara maria
    sunt o mama. am aproape 56 ani! si....nu ma pot opri din plans! este si despre mine acum dar mai ales este despre noi, despre noi toti! Este despre copilul tau, si al tau..care desi a facut 2 facultati in tara, a plecat! si...a spalat Wc -uri aproape 2 ani. Si NU, nu a vrut sa se intoarca. Este despre toate lacrimile din lume pe care o mama - fiinta rationala, de altfel- le varsa de dor, chiar daca copilul zice " mama, dar imi este bine acum". ........este despre NEPUTINTA- neputinta de a intelege DE CE, de a mai inghiti, de a nu putea ridica capul pt ca, desi muncesti de 38 ani esti prost imbracat iar cand mergi la magazin esti atent la pretul painii!! Este despre umilinta, despre ura cateodata, despre omenie......este despre VIATA. A noastra. Celentano, te iubesc om bun!
  • luminita luminita
    sant plecata din tara de foarte multi ani ,dar nu am uitat niciodata tara unde m-am nascut, unde am lasat parintii mei, frati ,surori si amintirile din copilarie. Aceasta poezie mi-a rupt sufletul si cu mare parere de rau ma doare foarte mult realitatea din tara .Aceste versuri a trimis un mesaj foarte puternic romanilor din tara dar cred ca pe romanii care sant in strainate le-a rupt inima de durere .Felicitari inca odata domnului actor CELENTANO ,va iubim
  • Nita Mihai Nita Mihai
    Ar trebui tiparita pe bannere uriase si postate in fata guvernului si parlamentului.
    Bravo Celentanooo!!!
  • Podeanu Daiana Podeanu Daiana
    O poezie extraordinara cu un mesaj puternic. :) Felicitari domnule Vancica !!!
  • cornel cornel
    Aceasta poezie ar trebui sa fie data in fiecare zi pe toate canalele de televiziune.Ai tot RESPECTUL meu Domnule Vancica !
  • alexandru alexandru
    Poate ne trezim odată la realitate din aceasta somnolență impusă de costume si sutane LA MULTI ANI ROMANIA
  • Iulian Iulian
    Dragă Adrian până aseară habar nu aveam cum te numești ( te știam de celentano) !!! După ce am râs o seară întrega chiar mă pregăteam să schimb canalul ,ceva ma oprit și bine am făcut ,ma afectat emoțional cum nu sa mai întâmplat niciodată în viața mea poezia ta ' sunt plecat din România din anul 1998 ,pentru cei că mine ,manifestul tău a fost distrugător !!
    Ore de ce mă simt așa ????
  • Giuroni Lucia Giuroni Lucia
    Cred ca aveam nevoie de o astfel de poezie.Este a timpului prezent.Felicitari!!!
  • addisgsm addisgsm
    romani romani unitiva faceti ceva pentru romania vorbele sunt inutile , vrem mai mult iesim in fata luptam pentru cauzele noastre nu ne mai lasam calcati.
  • Gigi iftimie Gigi iftimie
    Plângi cand pleci din tara plângi când trebuie sa te întorci in tara si totusi...România te iubesc asa cum esti...

Trimite un comentariu

sus