Skip to main content

PRESA DE AZI. Teme mai puţine pentru elevi! Veste bună? Adevărul: Cum se raţionalizează temele pentru acasă

 
PRESA DE AZI. Teme mai puţine pentru elevi! Veste bună? Adevărul: Cum se raţionalizează temele pentru acasă

Subiectele din presa de azi. Teme mai puţine pentru elevi, în Adevărul. Asfaltări la zero grade Celsius, în România liberă. Oameni intoxicaţi cu spirt, în Evenimentul zilei.

Publicitate
  • Adevărul: “Cum se raţionalizează temele pentru acasă”

Cotidianul scrie azi despre decizia Ministerului Educaţiei de a stabili un interval de timp specific pe care elevii îl vor petrece cu temele pentru acasă.

“A intrat în vigoare ordinul de ministru care limitează timpul alocat temelor la o oră pentru învăţământul primar şi două ore pentru cel gimnazial. Începând de azi, directorii de şcoală vor sta de vorbă cu elevii cu privire la disciplinele unde au mai multe teme şi vor monitoriza modul de aplicare a ordinului”, scrie azi cotidianul.

  • România liberă: “Pomană electorală ilegală: asfaltare la zero grade Celsius”

România liberă scrie în deschiderea ediţiei de azi despre lucrările de asfaltare care se fac în Bucureşti, în ultima perioadă, deşi temperatura, potrivit normelor tehnice, invocate de cotidian, nu permite acest lucru.

Potrivit RL, “Capitala a fost cuprinsă de o adevărată febră a asfaltărilor, într-un dispreţ total faţă de normativele tehnice în vigoare, care interzic astfel de lucrări la temperaturi exterioare mai mici de zece grade Celsius.”

  • Evenimentul zilei: “Zeci de morţi intoxicaţi cu alcool sanitar. Anchetatori păcăliţi de producătorul ucigaş”

“În dosarul aflat la Tribunalul Bucureşti, producătorul de alcool Petru Bolfă este judecat pentru decesul a peste 30 de bihoreni. 43 de persoane s-au constituit parte vătămată, iar 21 au calitatea de parte civilă. În această vreme, el a săvârşit şi alte fapte penale pentru care a fost introdus din nou în arest preventiv. În prezent, este în arest la domiciliu”, scrie Evz în prima pagină de azi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: “Fiţi Eurofantastici!”

Conform GSP, “de patru ani România n-a mai avut două echipe în primăvara europeană. Steaua are nevoie de victorie în Spania pentru a se califica, Astra poate să şi piardă cu echipa secundă a Romei dacă Austria Viena nu bate la Plzen.”

Libertatea: “Viaţa bate televiziunea”

“Esca vorbeşte despre relaţia cu Berecleanu. Dacă la televizor sunt într-o concurenţă acerbă, nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţia privată dintre Andreea Esca şi Andreea Berecleanu. Au fost colege, chiar prietene şi au rămas într-o relaţie civilizată”, scrie Libertatea.

Click: “Cum îşi pregăteşte soţia lui Ilie Năstase divorţul”

Click scrie azi că “Brigitte tace şi face! După ce a fost înşelată de celebrul ei soţ, bruneta s-a decis să-şi asigure independenţa. Soţia lui Ilie Năstase se pregăteşte temeinic pentru un eventual divorţ, aşa că a pus mâna pe toate afacerile familiei, ba chiar îşi deschide unele noi, pe cont propriu.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus