Skip to main content

Ora 19.00. Protest la Universitate. Doar Pro TV, Digi şi Realitatea au relatat. Linişte la B1 TV şi România TV. Câteva cadre la Antena 3

 
Protest la Univeristate - Sursa foto: HotNews
Protest la Univeristate - Sursa foto: HotNews

Protest în Piaţa Univeristăţii şi în mai multe oraşe din ţară faţă de propunerea de ordonanţă de urgenţă a Guvernului legat de graţiere. Circa 1.500 de persoane anunţa HotNews la ora 19.00.

Publicitate

Pe TV, subiectul a fost tratat anemic. Realitatea TV a fost prima care a început să transmită din piaţa Universităţii, încă din jurul orei 19.00, la Deschide lumea. Chiar şi în timp ce în studio se discuta despre alte subiecte, pe ecran era o fereastră cu imagini de la eveniment.

Protestele au fost şi la principalele ştiri de la Pro TV, după ce timp de un sfert de oră pe post au fost ştiri doar despre ordonanţa privind graţierea.

Digi24 a transmis de la protest ceva mai târziu, după ce grupul de protestatari a blocat traficul la Piaţa Univeristăţii şi a început să se îndrepte spre Guvernul României.

În online, protestul a avut loc pe site-ul Romania TV, B1 TV sau Antena 3. Ştirea este şi pe site-ul Digi24, însă plasată în partea de jos al site-ului (cel puţin la ora 19.25).

UPDATE. Antena 3 a difuzat câteva cadre de la proteste la 19.38. Apoi a intrat publicitatea

UPDATE 2. Protestul s-a văzut şi la TVR 1, la emisiunea Emmei Zeicescu, Perfect Imperfect. „Lumea a ieşit în stradă împotriva graţierii”, în timp ce pe ecran rulau imagini de pe Bulevardul Magheru. Interesant este că imaginile nu erau surprinse de o echipă de TVR, ci preluate de pe site-ul Gandul.info.

Subiectul protestelor este a fost tratat şi la Telejurnal, fiind ilustrat cu imagini din toată ţara.

FOTO TV

  • Protest la Univeristate - Sursa foto: HotNews

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi SRL Gigi SRL
    Ce se mai oftica lumea ca n-a fost mediatizata actiunea de doi bani! Ghinion!
  • cristian cristian
    TVR -ul si Realitatea Tv au fost televiziunile care au fost cu adevarat de stiri . Nici nu trebuie sa ne mire Antena 3 si Romania Tv , cele doua fiind televiziunile poporului cum isi spun, si cum poporul , adica populatiunea este cum este . Cum D-zeu sa gratiezi atatia infractori , legile sunt ceva facultativ pentru unii ?! Noroc ca in tara asta sunt destui oameni care vad japca PSD-ului.Sa vedem ce o sa iasa !
  • Livia Pila Livia Pila
    Tvr a dat de la inceput. Petrisor, ai bila neagră!
  • Prudus Prudus
    Brutus : dar ziarul in insolventa Jurnalul al turnatorului puscarias Voiculescu Dan a relatat ceva ?
  • Brutus Brutus
    Și normal c-au transmis posturile finanțate pe filiera SRI. Și posturile insolvente, bineînțeles.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Ne meritam soarta. Daca nu am iesit la vot, asa ne trebuie. Am lasat sa iasa pensionarii spalati pe creiere de catre PSD si televiziunile de partid Minunate, Antena 3 si RTV.Acum cei din PSD se cred Dumnezeii nostri si ne iau de prosti.
  • david david
    Pai nu au transmis "televiziunile de stiri" care au patronii in inchisoare sau pe drum, deci direct interesati sa treaca mizeriile astea de initiative.
  • dan andrei dan andrei
    Avem televiziunile pe care le meritam si un CNA pe masura.
  • doar eu doar eu
    @alex PSD TV nu a avut voie sa deie live :)
  • Cyberblue Cyberblue
    La 19.07 pe TVR 2 la Telejurnal. Cred ca au intrat printre primii.
  • Giovani Giovani
    B1 transimite live din mijocul protestelor de vreo ora. Cred ca ar merge un update.
  • alex alex
    La RTV o sa zica ca au fost cateva persoane platite de Iohannis cu cate 50 de lei ca sa-l injure pe Dragnea ori o sa zica ca persoanele alea de fapt il injura pe Iohannis care vrea legea gratierii.Sunt atat de previzibili in mizeriile lor!!!!

Trimite un comentariu

sus