Skip to main content

VIDEO. Moise Guran: ar accepta o funcţie în CNA? NU! CNA ar trebui desfiinţat. Şi-a dat măsura incompetenţei

 

VIDEO PaginademediaTV. “CNA trebuie să răspundă pentru faptul că nu face nimic. Mă întrebi cine poate pune o frână dezinformării de pe TV. Eu îţi spun nu CNA. Nu fac nimic, nu pun niciun fel de frână", a spus Moise Guran, la Interviurile PaginademediaTV.

Publicitate

Moise Guran:

“CNA este o instituţie care trebuie trebuie desfiinţată. Şi-a dat măsura incompetenţei.”

"Sunt dezinformări peste dezinformări şi campanii de dezinformare evidente de luni de zile pe televizor. A ieşit Kovesi şi a zis că a făcut 12 sesizări până acum. Dacă aş fi în locul ei aş da în judecată instituţia."

Răspunsul lui Moise Guran a plecat de la întrebarea Dacă i s-a propus sau dacă ar accepta vreodată un loc în Consiliul Naţional al Audiovizualului. Categoric Nu! A spus Guran.

Moise Guran, la Interviurile PaginademediaTV:

  • Am refuzat toate joburile publice care mi s-au propus. CNA, în afară de asta, este o instituţie care trebuie desfiinţată. Şi-a dat măsura incompetenţei. O plătim degeaba. Încă o dată: CNA trebuie desfiinţat! Tu mă întrebi cine poate pune o frână dezinformării de pe TV. Eu îţi spun nu CNA. S-a dovedit. Oamenii de acolo mănâncă zece milioane de lei pe an degeaba.

Dar dacă ar intra oameni care ştiu meserie ar fi altfel?

  • Nu e vorba că nu ştiu meserie, e vorba că sunt cozile de topor ale politicienilor. Despre aste este vorba. Nu fac nimic, nu pun niciun fel de frână.
  • Sunt dezinformări peste dezinformări şi campanii de dezinformare evidente de luni de zile pe televizor. A ieşit Kovesi şi a zis că a făcut 12 sesizări până acum. Dacă aş fi în locul ei aş da în judecată instituţia. Ea se sesizează ca şefă a DNA. Nu! Ca persoană fizică.
  • CNA trebuie să răspundă pentru faptul că nu face nimic. CNA e o mizerie care trebuie închisă. Singurul care poate face diferenţa este publicul, acest public care alege Antena 3 sau România TV. Am văzut că România TV bate Antena 3, sunt cam fierţi pe acolo.
  • Competenţa mea pe zona asta jurnalistică nu e senzaţională, mai sunt şi alţii ca mine. Mie îmi place economia mai mult decât jurnalismul. Oricum am refuzat toate posturile publice care mi s-au propus şi în continuare voi face acelaşi lucru. Eu sunt jurnalist, ce să caut eu acolo?

VEZI toate părţile interviului cu Moise Guran:

Interviul a fost realizat în studioul Mindopoly.

VIDEO. Moise Guran, despre CNA, la Interviurile PaginademediaTV

VEZI toate părţile interviului cu Moise Guran:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Teodorescu Adrian Teodorescu
    Moise *** este in campanie... a fost ocolit de guvernul tehnocrat, nu a fost cooptat in echipa... acum lupta din rasputeri, poate poate prinde un post caldut in guvernul ce urmeaza- cel actual trebuie dat jos. Acest este Moise *** dupa ce a fost dat afara de peste tot.....
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Fără CNA ar fi chiar mai rău decât este acum.
    CNA totuși a reușit să închidă vreo 2 televiziuni care nu mai aplicau nicio regulă deontologică.
    Unii vor mai mult de la CNA, alții vor libertate totală, iar Moise Guran a ajuns la performanța de a cere ambele variante în același timp.
    Sper să aibă șanse de reușită proiectul Doinei Rusu.
  • Micu Micu
    Slugoii aia de la CNA sunt responsabili pentru mizeria de la tv.

Trimite un comentariu

sus