Skip to main content

VIDEO. Parodia Vreau graţiere, a lui Dragoş Pătraru, peste un milion de vizualizări

 
VIDEO. Parodia Vreau graţiere, a lui Dragoş Pătraru, peste un milion de vizualizări

VIDEO. Parodie virală. "Imnul" PSD Vreau graţiere, o parodie semnată de echipa de la Starea Naţiei, s-a viralizat puternic pe Facebook.

Publicitate

Melodia, o parodie după Holograf, a avut pe Facebook 1,1 milioane de vizualizări, la un reach de 2,2 milioane. Practic, unul din doi oameni care au văzut postarea s-au uitat la clipul postat de Dragoş Pătraru.

Postare are, până la această oră, peste 26.000 de share-uri şi 630 de comentarii

VIDEO. "Imnul PSD: Vreau graţiere", cântat de "Hoţograf"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Neculai Golea Neculai Golea
    Draga Dragos Patraru, poti tu sa critici cat vrei nesimtirea si interesele oamenilor politici, caci nu vei reusi decat sa primesti un anumit salariu pentru emisiunile pe care le faci, (de altfel foarte bune). Multi dintre voi, ziaristii, sunteti oameni foarte inteligenti, multi dintre voi cu bune intentii. Dar , daca ati deschide si voi Biblia, v-ati da seama ca sfarsitul acestui sistem rau de lucruri este foarte aproape, ca in curand multi oameni vor urla de dureri si dezamagiri (Isaia 13: 6- 11), ca in curand, toti cei care si-au strans averi cu nemiluita, cat si sume colosale de bani, isi vor arunca banii pe strazi, iar averile lor nu-i va salva de mania divina (Psamul 49; Ezechiel 7: 19; Tefania 1: 18). Poate vei spune: "Atunci, eu cum sa traiesc daca nu voi mai face aceste emisiuni, placute multora?!" Dca ma vei intreba , poate iti voi raspunde! P. S. Nu ti-as fi scris acest mesaj, daca nu te-as pretui! Cu stima, Neculai Golea.
  • doar eu doar eu
    Mi-a facut seara mai buna :)
  • Alexandru Alexandru
    Super. Mi a placut intotdeauna Dragos Patraru.
  • Mm Mm
    L-a batut Guran, totusi, nu? Sau Mandruta?
  • Stefan Stefan
    Felicitări lui Petrișor și echipei d-lui Patraru !
  • Ion adica Noi  care va hranim Ion adica Noi care va hranim
    Chiar credeti ca va mai merge,cel cu200 pensie si cel cu peste 20000 au cîte un singur vot si mănîncă ci o singura gura;suferă de aceleasi boli si sigur mor amîndoi tot asa ca si voi Dragnea,Iohannis,Nu ti-e rusine omule politic care vrei pensie de parlament nu iti dai singur palme cind te uiti in oglinda?Toti bani furați nu ii vei investi decit in *** (copii tai) care te vor înjură. Ai 2sau 3 sau5 neveste stiu de ce pentru ca nu esti bun nici de una macar.Trezestete *** ai i frînă degetul mare nu te îneca in hotie furt si nesimțire!!!
  • pavel pavel
    Cel mai tare imn, cuprinde tot si toate. Bravo Dragos Patraru.

Trimite un comentariu

sus