Skip to main content

IQads: 70-80 de branduri nu se mai regăsesc la România TV şi Antena 3

 
IQads: 70-80 de branduri nu se mai regăsesc la România TV şi Antena 3

Calupurile publicitare ale posturilor Antena 3 şi România TV sunt mai sărace: 70 de branduri nu se mai regăsesc la Antena 3 şi 80 la România TV. Este rezultatul unei monitorizări realizate de site-ul IQads.

Publicitate

În perioada 30 ianuarie-2 februarie, în calupurile publicitare ale România TV erau aproape 100 de branduri. Între 3 şi 5 februarie, mai erau 30. La Antena 3, de la 104 branduri cu reclame în perioada 30 ianuarie - 2 februarie, mai sunt acum 25, scrie IQads.

Nu mai au spoturi, printre alţii, Altex, Bergenbier, Metro, Selgros, Bergenbier, Ursus, Procter&Gamble, Sanofi, Zdrovit, Ferrero (Kinder).

Printre companiile care au rămas cu reclame la România TV sunt Vel Pitar, Dr. Oetker, Penny, Mezelurile Fox şi Biofarm. La Antena 3 au mai rămas, printre altele, mărci ale companiilor Sensi Blu, Ryanair, Biofarm, Johnson & Johnson.

Lista brandurilor care NU s-au regăsit în pauzele publicitare între 3 şi 5 februarie, comparativ cu perioada 30 ianuarie - 2 februarie:

ANTENA 3 ROMANIA TV
1 Aftiblock Altex
2 Almette Antinevralgic
3 Anticarcel Aspasia
4 Aspasia Belvita
5 Astra Trans Carpatic Beres Drops
6 Beres Drops Bergenbier
7 Betano Betano
8 Billa Billa
9 Bixtonim Bixtonim
10 Calcidin Carmol
11 Carmol CIF
12 Carrefour Clear
13 Citroen Climenum
14 Climenum Clinsin Med
15 Clinsin Med Corega
16 Cymbio Credius
17 Detrical Cymbio
18 Dicarbocalm Delikat
19 Dri Buddi Delma
20 Dulcolax Detrical
21 Essentiale Dicarbocalm
22 Eubiotic Domestos
23 Faringo Hot Drink Dulcolax
24 Faringosept Essentiale
25 Feminost Eubiotic
26 Ferrero Rocher Faringosept
27 Fervex Ferratum
28 Fitmaxx 5 Ford
29 Fortifikat Fortifikat
30 Gripovit Gripovit
31 Hepatoprotect Hervis Sport
32 Kebene Plus Ibalgin Junior
33 Kinder Chocolate Kebene Plus
34 Kinder Country Korill
35 Kinder Felie de Lapte Lacalut
36 Kinder Maxi King Lacalut Activ
37 Kinder Schoko Bons Maximag
38 Korill Metro
39 Lacalut Milka Biscuits
40 Matache Macelaru' Milka Praline
41 Maximag Mucocontrol
42 Metro Mucosolvan
43 Mr. Propper Negro 2000
44 Mucocontrol Nemoexpress
45 Mucosolvan Netbet
46 Negru 2000 Neumarkt
47 Neumarkt Noroc
48 Noroc Omo
49 Olytabs Oscillococcinum
50 OMV Oti - Saci menajeri
51 Orhideea Gardens Panadol Baby
52 Oscillococcinum Parasoftin
53 Paralela 45 Parusan
54 Parasoftin Pate Scandia
55 Parusan Prostamol Uno
56 Penny Provident
57 Pokerstars Recupar
58 Prostenal Salviasept Kids
59 Raffaello Sanytol
60 Recupar Scandia Sibiu
61 Salviasept S-Line Sistem
62 Sanohepatic Stodal
63 Sanytol Supramax
64 Scandia Theraflu
65 Selgros Transpiblock
66 Septoral Unibet
67 S-Line Sistem Vedixin
68 Stodal Voltaren
69 Supramax Zenella Med
70 Tide
71 Timisoreana
72 Total Crunch
73 Transpiblock
74 Vedixin
75 Vitarid-R
76 Zenella Med

Detalii, dar şi lista clienţilor care se regăsesc în continuare pe posturile Antena 3 şi România, pe IQAds.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    Foarte bine ca s-au dat numele firmelor si al produselor care nu se mai regasesc in reclamele de la aceste posturi. exact aceste produse NU LE VOI MAI CUMPARA si vor fi foarte multi care vor face acelasi lucru. Ii las pe tinerii frumosi si liberi sa le achizitioneze
  • Paul Paul
    Bravo celor care au avut curajul sa faca pasu asta. Fac o lista cu aceste companii pt urmatorul drum la hipermarket.
  • Ion Ion
    @Daiana...cred ca esti in e roare cand spui ca telespectratorii A3 "nu au putere de cumparare"...Gresit total, draga mea, reclamele, cele mai multe, erau la produse de larg consum! "Saracii" si pensionarii trebuie sa manan ce, trebuie s a traiasca, isi cheltuie toata pensia pentru asta. Si sunt muuuuulti, sunt milioane! Multumesc acestui site pentru lista de mai sus, eu nu sunt telespectator f idel A3 sau RTV dar nu mi se pare normala a titudinea firmelor ce au retras reclamele, asa ca, nu o sa mai cumpar a cele produse! De exemplu in Penny Market intram zilnic si lasam 30-50 lei, in total pe luna 600-1000 RON. Adios! Oricum ar fi bine sa boicotam toate aceste lanturi de supermarketuri care de fapt nu produc nimic, doar paraziteaza economia Romaniei si fac profituri imense pe care le scot din tara! Sa cumparam de la mici producatori locali! Oricum prin supermarketuri e plin de produse de calitate indoielnica, gunoaie, hrana pentru porci, nu pentru oameni!
  • Eduard Costea Eduard Costea
    Il doare pe Mr. Proper fix undeva ca nu mai cumperi tu produsul! El te cumpara pe tine. Singurii care sufera sunte fraierii de la televiziuni si cei care nu mai folosesc produsele. Crede cineva ca sufera Vodafone, Raiffeissen, Altex, Selgros sau altii? Ei trebuiesc respectati. Este ca si cand inviti pe cineva la tine acasa, acela vine cu cadouri si prajituri iar tu te imbeti si incepi sa debitezi tampenii si obscenitati, nu e normal ca oaspetele sa se duca frumos la casa lui? Mai judecati, cei care crdeti ca necumparand un produs, gata, agti dat vreo lovitura firmei respective...
  • elLute elLute
    @crx, yyg & etescartz, voi oricum nu cumparati de la firmele care isi fac reclama la *** si *** pentru ca sunteti ***
  • Dan Dan
    Este absolut logic de ce nu sunt la inceput de an. Marile vanzari sunt in decembrie. Inceputul de an pentru acea gama de produse, este pierdere de bani. Dupa Craciun prea putini cumpara electronice si mezeluri. Batalia intre competitori s-a dus de sarbatori. Acum foar ar pierde bani in difuzarea de spoturi tv!
  • etescartz etescartz
    oricum se vor intoarce acele branduri, cele mai mari audiente le au a3 si rtv. si cand o vor face, o vor face in niste conditii noi impuse de cele 2 canale.... intre timp, nu mai cumpar de la cei ce au retras reclamele. voi urmari toate pauzele publicitare de la antena3 si rtv. JOS MR. PROPPER ! :))))))
    P.S. - in loc de Pokerstars, recomand WOSP.
  • Daiana Daiana
    Așteptăm sa se trezeasca si Dr. Oetker, Penny, Johnson &Johnson si Ryanair! Oricum publicul de la A3 si Ro tv nu are putere de cumparare, banii dati pt reclame pe aceste posturi au fost deja irosiți. Advertisingul trebuie sa urmeze sursa banilor (=cei care muncesc si pot cumpăra), nu doar audiența goală. Ca sa nu mai zic de asocierea cu lipsa totala de etica profesionala a acestor posturi. Cum au permis marile branduri asa ceva!?? Misiunile lor de companie chiar sunt doar un bla bla? Daca CNA doarme, macar asa poate se va face curățenie. Cred ca nu ar strica si niste reclamații scrise spre CNA cand sunt prinși cu minciuni f mari. Cine rezista sa se uite la ei, poate mai face cate o sesizare din cand in cand.
  • Mihai Cristian Mihai Cristian
    Asta este lista brandurilor care NU s-au regasit. Pentru ce boicot ?
  • George George
    Nu mi se pare normal ca se incearca o invrajbire a romanilor contra unor firme, dar daca unii doresc sa piarda clienti (indiferent de ce parte se afla), n-au decat. Eu tin minte ce au decis si o sa actionez in consecinta
  • Calin Calin
    Asa e normal, sa te alaturi celor care vor sa faca curat in tara asta, plina de hoti. Bravo! Nici noi nu mai trebuie sa cumparam de la cei care inca isi fac reclama la mizeriile aste de televiziuni. Din cauza lor am ajuns aici. Avem nevoie de stanga, dar sa fie reformata si pe principii sanatoase. CNA politic? De ce? De ce nu se numesc acolo persoane care nu au legatura cu politica?Uitati-va la Germania...ce inseamna un partid social democrat.
  • Marius Popescu Marius Popescu
    Pacat...zenella med chiar imi placea...:(
  • lorita13 lorita13
    Mersi pentru listă, să știu ce produse să evit. Daca-i boicot, boicot să fie
  • yyg yyg
    ma uit la reclame si cumpar de la a3, nu pun mana pe b1 si orice produs din mures alba covasna cluj etc
  • rodi rodi
    boicotez tot! îmi pare rău de Dr. Oetker, dar mai am pe stoc in casă câte ceva. poate îşi retrag reclama până la urmă.

Trimite un comentariu

sus