Skip to main content

ZAPPING. TVR, burtiere ironice la adresa preşedintelui: Iohannis, Dr. House. Cine-mparte, case-şi face

 
ZAPPING. TVR, burtiere ironice la adresa preşedintelui: Iohannis, Dr. House. Cine-mparte, case-şi face

BURTIERĂ LA MINUT. TVR sau RTV? Ce arată un zapping "pe mute" între posturile de ştiri şi informare? Ce se vede fără sonor? Ploaie de burtiere ironice, pe TVR 1, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a pierdut o casă în instanţă.

Publicitate

Câteva din burtierele de la emisiunea România 9, moderată de Ionuţ Cristache:

  • Iohannis, Dr. House
  • Cine-mparte, case-şi face
  • Numai cinci sunt norocoase
  • Pas cu pas, casă cu casă (trimitere la cartea Pas cu Pas, scrisă de preşedintele Iohannis)
  • Săracul preşedinte bogat
  • Ghinion! Iohannis a pierdut o casă.

Subiectul procesului piedut de familia Iohannis a fost abordat şi de B1 ("Iohannis: primul fals"). Antena 3 îl avea în studio pe liderul PSD Liviu Dragnea ("Noi nu vom ceda"), după care a abordat şi subiectul casei lui Iohannis, cu burtiere mai moderate decât cele afişate de postul public: "Decizie definitivă: preşedintele Iohannis pierde a doua casă" sau "Dezvăluiri despre casa cea mai valoroasă a preşedintelui".

România TV avea treabă cu "procurorul favorit al lui Kovesi", iar pe Realitatea TV urma "cum a fost lăsat Ponta în ofsaid, ca un păcălici".

GALERIE FOTO. Burtierele serii pe TVR şi pe posturile de ştiri

BACKGROUND, via News.ro. Klaus Iohannis şi soţia sa pierd irevocabil casa din centrul Sibiului, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins contestaţia în anulare.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au repins, miercuri după-amiază, contestaţia în anulare făcută de către Klaus li Carmen Iohannis, după ce aceştia au pierdut, prin sentinţă a Curţii de Apel Braşov, un imobil din centrul municipiului Sibiu.

Cazul detaliat, pe News.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cataracta 23 Cataracta 23
    Zgabercea a pierdut definitiv procesul cu TVR privind suspendarea contractului de munca . Castigase la fond si revenise in TVR . Ii intereseaza pe cei de la paginademedia ? http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000663495&id_inst=2
  • Cătălin Poenaru Cătălin Poenaru
    Foarte deșteaptă „burtiera”. Ionuț Cristache este, de asemenea, foarte inteligent! Bravoooo!
    Cred că termenul „dr.” („Dr. Hous”) o asocia falsificatorului Iohanis pe doctorița de la DNA! Adică ei fac un cuplu! De falsificatori!
  • DDZ DDZ
    @livia, dar de ce ți-e dragă silă? Știi cum se numește cumpărarea unei case, cu ajutorul unor acte false? Hoție, așa se numește. Când te duci să strigi în piață, nu uita că și Iohannis la rându-i, e un hoț.
  • doar eu doar eu
    TVR=PSD din păcate!!!!!
    @sile esti indignat de adevar?
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Cum mai calcă oare pragul Tvr Irina Radu? Femeia asta mai are vreo urma de bun simt?
  • livia pila livia pila
    Este o rusine. Mare rusine pentru toti angajatii TVR, Chiar si pentru mine. Mi-e din ce in ce mai rusine sa lucrez intr-o televiziune otevizata de numita Radu Irina. E o rusine nu doar pentru parasutatul Cristache. Ar trebui chemati sa dea socoteala numitii- RADU IRINA, ZGABERCEA CRISTIAN, COMAN CRISTIAN, CALOTA CORNELIU, SERBAN IANCU LIVIA. Ce parere are Comisia de etica din TVR? Domnul Horia Grusca. personal.
  • Sile Sile
    Da gigi, ce dadea gigi 25 vizavi de casele lui werner?
  • danu. danu.
    Scurtă și nevinovată istorie.
    ∙ 5 februarie. TVR face imprudența să transmită live și chiar să trimită către EuroNews (și de aici către EBU și celelalte televiziuni partenere) secvența video care va deveni virală pe internet cu cele câte sute de mii or fi fost de lumini în Piața Victoriei. Toată Europa le vede la televizor cu sigla TVR în colț...
    ∙ 10 februarie. ANAF sechestrează (printre altele, dar mai ales) echipamentele de transmisie terestră și satelitară ale TVR.
    ∙ 22 februarie. TVR a înțeles mesajul.
  • alex alex
    ***!!!!Platiti din bani publici ca sa faca misto de adversarii PSD.Frumos.

Trimite un comentariu

sus