Skip to main content

NATIONS LEAGUE. Meciul România - Lituania se vede mâine la Pro TV. Muntenegru - România, marţi

 
Sursă foto | Facebook - Echipa naţională de fotbal a României
Sursă foto | Facebook - Echipa naţională de fotbal a României

NATIONS LEAGUE. Echipa de fotbal a României joacă ultimele două partide ale anului în Nations League, competiţia preliminară Campionatului European din 2020. Duelurile decisive pentru poziţia din clasamentul grupei, cu Lituania şi Muntenegru, se văd la Pro TV zilele următoare.

Publicitate

Primul dintre acestea, returul cu Lituania de la Ploieşti va fi difuzat sâmbătă seara, de la ora 21:45. Ultimul duel al României din faza grupelor, cu Muntenegru, se vede marţi seara, de la ora 21:45.

Astfel, cele două meciuri încheie parcursul României în grupele Nations League. Tricolorii au învins Lituania în tur cu 2-1 şi au remizat cu Muntenegru la Ploieşti.

Sâmbată, 17 noiembrie

  • România - Lituania, de la ora 21:45

Marţi, 20 noiembrie

  • Muntenegru - România, de la ora 21:45

În acest moment, naţionala se află pe poziţia a treia în grupă, cu şase puncte, cu două puncte mai puţin decât liderul Serbia şi cu unul singur mai puţin decat Muntenegru.

Amintim că, postul de televiziune a achiziţionat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naţionale.

UEFA Nations League este o competiţie internaţională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naţionale de fotbal afiliate UEFA şi care înlocuieşte, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naţionale.

Echipele câştigătoare de grupă vor primi premii substanţiale în bani şi, mai important, şansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediţie în care patru meciuri au loc la Bucureşti, anunţă reprezentanţii postului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus