Skip to main content

GMP&U lansează o divizie pentru pregătirea specialiştilor în comunicare. Ioana Mănoiu, Nida Halit şi Răzvan Mătăşel, printre profesori

 
GMP&U lansează o divizie pentru pregătirea specialiştilor în comunicare. Ioana Mănoiu, Nida Halit şi Răzvan Mătăşel, printre profesori

Agenţia de comunicare GMP&U lansează divizia educaţională GMP Academy, adresată celor care îşi doresc să aprofundeze industria comunicării. Agenţia a creat astfel trei tipuri de programe de pregătire pentru cei care vor să lucreze sau care lucrează deja în comunicare. Printre numele care vor preda în cadrul GMP Academy se numără Ioana Mănoiu, director general GMP&U, Nida Halit, cea care conduce divizia PR & Crisis Management, şi Răzvan Mătăşel, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de strategie din publicitatea românească. 

Publicitate

Cum sunt structurate cursurile:

CURSURILE SPRINT, de trei luni, adresate celor cu experienţă medie sau la început de drum, care implică sesiuni săptămânale, ţinute de seniorii şi experţii GMP&U.



Participanţii vor aprofunda mecanismele de PR, strategie de brand, client service, managementul reputaţiei, managementul crizei, comunicare corporate, creaţie, managementul evenimentelor, social media etc.

CURSURILE DE TIP MASTER se adresează profesioniştilor care vor să treacă la următorul nivel în comunicare, studiind ultimele tendinţe şi best practices de la experţi pe diferite arii ale comunicării: de la crisis management, până la strategie de brand, employer branding sau social media. Vor fi training-uri scurte, concentrate, de la sesiuni de minim trei ore, până la sesiuni de maxim două zile.

 

CURSURILE OPEN sunt de o zi, construite pentru diferite industrii. Primele care se vor lansa vor acoperi zona de comunicare pentru şcoli şi grădiniţe, comunicare în industria HoReCa, turism, clinici şi spitale.

Ioana Mănoiu:

„Comunicarea este una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Fiecare zi este diferită,  suntem înconjuraţi de oameni creativi, branduri frumoase şi prin campaniile la care lucrăm, ajungem sa facem parte din poveştile lor. GMP Academy a pornit din pasiunea noastră extraordinară pentru această meserie şi din dorinţa de a o transmite noilor generaţii.

Ne-am dorit să creăm un loc în care studenţii şi profesioniştii să se întâlnească, sa crească şi să se îndrăgostească de lumea comunicării. Eu şi echipa mea ne-am luat această misiune: să creştem o noua generaţie de comunicatori care vor scrie istorie şi vor face campanii epice”, a explicat Ioana Mănoiu, General Manager, GMP&U.

Octavian Gheorghe, Director GMP Academy

„Cred că toţi cei care intră acum în industria comunicării au nevoie de mentorat autentic. Dar de multe ori companiile nu pot oferi asta din cauza volumului de muncă copleşitor.

GMP Academy îşi propune să fie soluţia la această problemă, aducând oameni pasionaţi, cu energie, care îşi iau timp să dea mai departe din know-how-ul lor. Îmi doresc ca Academia să ofere o platformă unde atât oameni la început de drum, cât şi profesionişti ancoraţi în organizaţii, pot învăţa de la profesori din prima linie, cu experienţă concretă în câştigarea de pitchuri, vânzarea ideilor şi creşterea afacerilor.” 

Experţii GMP & U care se vor întâlni cu viitorii cursanţi sunt:

  • Ioana Manoiu, General Manager
  • Octavian Gheorghe, Director GMP Academy
  • Nida Halit, Director, Divizia PR & Crisis Management
  • Răzvan Mătăşel, Director Strategie
  • Raluca Marinescu, Director Employer Branding
  • Gabriela Trandaf, Director Events
  • Alex Dascălu, Creative Director
  • Andreea Slujitoru, Director Social Media
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus