Skip to main content

Şi McDonald’s „cântă” la Untold. Lanţul fast-food devine partener al festivalului de muzică

 
Şi McDonald’s „cântă” la Untold. Lanţul fast-food devine partener al festivalului de muzică

McDonald’s în România se alătură Untold în calitate de partener al celei de-a şaptea ediţii a festivalului, care va avea loc în perioada 04-07 august 2022, anunţă compania.

Publicitate

În plus, ca parte a parteneriatului, McDonald’s va derula campanii în colaborare cu Untold în restauantele sale, pe toată durata verii. Vor fi lansate noi produse, în luna iunie, sepcial pentru a celebra această colaborare.

Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants România:

„Ne bucurăm să aducem momentele plăcute şi experienţele speciale care fac parte din ADN-ul McDonald’s în mijlocul acestui univers fantastic al Festivalului Untold. Este o colaborare care a venit în mod natural, pentru că avem o viziune similară şi credem în puterea momentelor împărtăşite de a transcende orice barieră, conectând oamenii.

Iar la ediţia de anul acesta, experienţa muzicală va fi însoţită nu doar de gustul delicios al produselor McDonald’s, ci şi de o serie de activări inedite pe care le pregătim, atât în spaţiul festivalului, cât şi online şi în aplicaţie. În plus, plănuim să intrăm în atmosfera UNTOLD chiar mai devreme de luna august, cu o surpriză care va fi cu siguranţă pe gustul fanilor.”

Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business, Untold şi Neversea:

„Acest parteneriat între Untold şi McDonald’s va duce, cu siguranţă creativitatea şi experienţa distracţiei la alte cote, ambele branduri având ca priorităţi bunăstarea şi buna dispoziţie a comunităţii şi consumatorului. Faptul că vom putea să ne promovăm reciproc experienţele este, după părerea mea, cel mai valoros element al acestui parteneriat. De asemenea, consider că acest parteneriat reiterează încă o dată că Untold este cel mai relevant şi valoros festival din România”

Festivalul reuneşte peste 200 de artişti internaţionali şi DJ-i pe durata a 4 zile şi 4 nopţi, transformând festivalul din centrul oraşului Cluj-Napoca într-unul din cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului. 

În 2022 festivalul se desfăşoară sub tema „Temple of Luna”, cu un line-up care include de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, hip-hop, trip-hop, trance, reggae şi multe altele.

Printre artiştii confirmaţi se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus