Skip to main content

Licenţa Radio ZU, prelungită de CNA. Cel mai ascultat post FM din Bucureşti a anunţat ce va conţine grila de programe

 
Licenţa Radio ZU, prelungită de CNA. Cel mai ascultat post FM din Bucureşti a anunţat ce va conţine grila de programe

Radio ZU a primit aprobarea din partea CNA de prelungire a licenţei de difuzare pe Bucureşti, după 24 iunie 2023, când ar fi expirat precedenta. Decizia a fost luată în şedinţa forului de astăzi, 13 iunie.

Publicitate

Radio ZU se află pe locul al II-lea la nivel naţional, după Kiss FM, aşa cum se arată în audienţele publicate în primăvara lui 2023, publicate şi explicate de Paginademedia.ro, iar la nivelul Capitalei îşi păstrează poziţia de lider.

Postul Radio ZU a fost reprezentat în şedinţa CNA Victor Ferezan, News Manager, Project Developer al staţiei.

Victor Ferezan a precizat că staţia nu va face modificări în grila de programe, care are producţii proprii în procent de peste 23%. De asemenea, acţionariatul a rămas nemodificat.

Deşi nu au avut nimic de obiectat în ceea ce priveşte prelungirea licenţei, membrii CNA au atras atenţia că staţia ar fi trebuit să fie reprezentată în şedinţă de mai mulţi angajaţi. 

Victor Ferezan şi-a cerut scuze în numele staţiei că la şedinţa CNA nu au putut participa şi alţi colegi şi a motivat: „Cu toţii îşi fac treaba”. Apoi a adăugat:

„Radio ZU propune mai mult decât un program, ci o coeziune, o comunitate. Radio ZU face radio din mijlocul ascultătorilor, din toate oraşele ţării”.

Ca argument puternic pentru susţinerea prelungirii licenţei, Victor Ferezan a menţionat implicarea în campanii umanitare, amintind de Oraşul faptelor bune, una dintre cele mai sonore dintre iniţiativele sociale luate de Radio ZU.

„Am reuşit să strângem în jur de 3.000.000 de euro. Simţim că suntem un reper în societatea româneascu”, a spus Victor Ferezan.

„Suntem un brand 100% românesc, făcut cu foarte multă pasiune şi know-how. Şi chiar dacă sunt prezent în şedinţă singur, mă simt susţinut de ascultătorii noştri să vă cer şi dumneavoastră să aveţi încredere şi pe mai departe

Programele Radio ZU:

Matinalul Morning ZU, difuzat de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00 şi realizat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care prezintă şi emisiunea de vineri #MuzicaAIA.

La Radio ZU activează şi Răzvan Popescu, unul dintre cei mai cunoscuţi dintre DJ-ii FM-ului românesc, care realizează programul Popescu şi Cuza, de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, alături de colegul său, Adrian Popescu alias Cuza.

„Mă bucur. Am încă o vreme şansa, alături de gaşca de la ZU, să oferim, zicem noi, momente plăcute ascultătorilor, să-i informăm, să le asigurăm campanii care să intre şi în zona de social, şi în zona de divertisment. Facem treabă în continuare”, a declarat, pentru Paginademedia.ro, Răzvan Popescu.

Cine sunt acţionarii Radio ZU - citeşte AICI articolul pe larg

Deţinătoarea licenţei audiovizuale a Radio ZU (dar şi pentru ROMANTIC FM) este societatea GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL, ai cărei asociaţi sunt:

  • Voiculescu Camelia Rodica – 44%
  • Voiculescu Corina Mirela–43%
  • Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA – 11%
  • Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României – 2%.
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus