Skip to main content

COMUNICAT. Startup-urile Dejacast şi Flixier îşi unesc forţele pentru a oferi soluţii complete pentru companiile media

 
COMUNICAT. Startup-urile Dejacast şi Flixier îşi unesc forţele pentru a oferi soluţii complete pentru companiile media

COMUNICAT. Flixier, platforma pentru editare video online, dă startul colaborării cu startupul românesc Dejacast. Parteneriatul strategic scoate în evidenţă o integrare inovatoare a funcţionalităţilor avansate de editare video ale Flixier cu biblioteca media diversă a Dejacast.

Publicitate

Scopul este de a oferi utilizatorilor o experienţă de editare multimedia fără precedent.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Integrarea sistemului de management media permite utilizatorilor să importe videoclipuri din arhiva Dejacast direct în suita de instrumente de editare bazate pe AI a Flixier. Simplicitatea fluxului de lucru şi gestionare a conţinutului video înlocuieşte cu succes transferul manual al fişierelor, economisind astfel timp şi efort.

"Suntem încântaţi să creăm un sistem de editare video eficient şi uşor de utilizat prin integrarea Flixier şi Dejacast.

Pornind de la accesul la o bibliotecă de conţinut multimedia şi până la utilizarea instrumentelor precum generatoare de voce realiste bazate pe inteligenţă artificială, îmbunătăţirea calităţii audio şi funcţionalităţi de generare automată a subtitrărilor, acest parteneriat accelerează şi facilitează semnificativ procesul de creare a conţinutului video, spune Paul Ruscior, co-fondator la Flixier.

Robert Popescu, CEO al Dejacast Technologies, şi-a exprimat entuziasmul pentru parteneriat, afirmând:

“Integrarea platformei Dejacast cu editorul avansat creat de Flixier completează perfect functionalităţile pe care le oferim clienţilor Dejacast şi le oferă acestora flexibilitatea dorită în modul în care îşi gestionează şi publică conţinutul video.

Să poţi edita un video uşor şi rapid direct din browser, fără a mai apela la echipamente şi software-uri specializate, este un câştig major de care clienţii Dejacast pot beneficia pentru a-şi îmbunătăţii valoarea conţinutului.”

Misiunea Flixier este de a facilita crearea de conţinut video rapid şi uşor, accesibil de oriunde. Programul este construit cu ajutorul unor tehnologii de procesare care îmbunătăţesc experienţa de editare video chiar şi pe dispozitive mai puţin performante, precum Chromebook.

Funcţionalităţile de editare video ale Flixier sunt uşor de folosit inclusiv pentru cei fără experienţă, menţinând în acelaşi timp standarde înalte care satisfac profesionişti şi utilizatori avansaţi.

Platforma Dejacast foloseşte sisteme de management media avansate pentru a vă publica conţinutul pentru publicul dvs. în cel mai rapid mod posibil şi pentru a începe să realizaţi venituri din prima zi.

Dejacast automatizează toate procesele unui publisher online, de la transmisiuni live, încărcare şi import sau generare de conţinut video pe baza de texte şi imagini, la managementul conţinutului. De asemenea, facilitează şi optimizează fluxurile de publicare a conţinutului în platformele de distribuţie ale publisherilor, cât şi în destinaţiile social media.

Modelele de monetizare puse la dispoziţie maximizează veniturile publisherilor şi asigură flexibilitate dorită de aceştia.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus