Skip to main content

DERAPAJ. Atacurile Realitatea la Andronic, un nou nivel. De jos. Fiica patronului a ajuns să discute despre zonele intime ale lui Andronic: „este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”

 
DERAPAJ. Atacurile Realitatea la Andronic, un nou nivel. De jos. Fiica patronului a ajuns să discute despre zonele intime ale lui Andronic: „este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”

Se poate mai jos? Realitatea Plus continuă şirul de atacuri la adresa patronului EVZ, Dan Andronic. Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii România Suverană şi fiica omului de afaceri Maricel Păcuraru, şi-a început emisiunea de luni seara cu un monolog despre Dan Andronic.  

Publicitate

Un discurs în care a vorbit inclusiv despre calităţile fizice ale jurnalistului. 

„Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”, a ţinut să sublinieze Alexandră Păcuraru. 

„Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei zic”, a mai continuat ea. 

Ce răspunde Dan Andronic

Dan Andronic a venit şi el cu un răspuns ironic, pe pagina sa de Facebook

„Trecând peste agramatismele inerente, imediat apar întrebările: De unde ştie? Nu a invocat nici o sursă. A cerut şi opinia preopinentului? Nu. Păi, asta-i anchetă jurnalistică corectă?

Aţi primit o observaţie fină, de analistă atentă, uşor incomodată că trebuie să facă o asemenea dezvăluire la un post de televiziune serios, cum e Realitatea Plus. Un post la care vin analişti de seamă. Dar care nu poate ceda principiilor care au adus-o în această postură, de dezvăluitoare a marilor probleme ale planetei.
 
Oare i-a întrebat şi pe invitaţi cum stau cu dotarea sexuală înainte să-i accepte în studiou? Sau dacă faci parte din gaşcă, treci examenul automat?
 
Măi, oameni buni, chiar nu vă este jenă să vă duceţi/uitaţi la o asemenea mizerie?

Un post de televiziune transformat într-o bâtă, numai bună să-i ameninţe, şantajeze, înspăimânte pe toţi cei care nu cedează dorinţelor Clanului Păcuraru. Aşa au procedat în cazul Romprest, aşa au acţionat în cazul B1 TV, aşa fac acum, cu EVZ.”

Redăm în continuare monologul Alexandra Păcuraru, fiica lui Maricel Păcuraru, în emisiunea sa de pe Realitatea Plus:

„Am fost surprinsă în acest weekend să primesc săgeţi veninoase, culmea din partea unor oameni pe care i-am ajutat cu inima deschisă, atunci când erau disperaţi. Am văzut atacurile din presă la adresa tatălui meu.

Atacuri din partea celui care a dat buzna, neinvitat, la mine acasă.

Celui care stătea ca un căţel flămând la poarta noastră să implore să îşi facă tata timp să-l primească. Fie şi cinci minute. Atât voia.

Tata a fost om şi l-a lăsat pe acest Dan Adronic să intre în casa noastră. Omul a intrat, a început să plângă, a început să implore, să se roage, să-şi facă cruce, că el îîşi mai doreşte să conducă Evenimentul zilei. Şi ce credeţi că a făcut? A început să pupe toate icoanele din casă, stătea în genunci şi implora. 

Acesta este Dan Andronic, dragi români. Un caracter infect ce vine neinvitat la tine acasă, începe să plângă, să ceară susţinere şi mai târziu vine şi împroşcă cu mizerii.

Atunci plângea că vrea să mai rămână şef la o instituţie de presă ce nu îi aparţine. Tata i-a dat o şansă. El a folosit-o cum l-a dus capul şi îmi pare rău că nu pot spune mai multe, pentru că nu am binecuvântarea tatălui să vorbesc despre acest individ, Andronic. Şi aşa am trecut peste cuvântul tatălui şi am dat această replică în faţa naţiunii.

Nu am putut răbda această nedreptate, această răutate. 

Nu ar trebui să fiu surprinsă, mai ales că fostele neveste se plângeau cum că au suferit experienţe de neimaginat provocate de Dan Andronic.

Dezvăluiri dezgustătoare din viaţa acestui individ, ce crede că şi astăzi poţi face un astfel de jurnalism, el se înşeală. Nu ştie că va veni vremea când cititorii lui îşi vor da seama de adevărata lui valoare.

Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic. Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei zic. 

Iar cei ce astăzi sar în apărarea lui nu sunt decât fripturişti deghizaţi în jurnalişti, care pentru un decont în plus, că e benzină, că e o masă prin oraş, o cazare, trag din acele trompete ruginite să se audă cât mai tare.

Trec peste această replică. Nu puteam să nu transmit acest mesaj public către Dan Andronic, ca toată naţiunea să ştie cine este acest individ. 

Înainte de a vorbi despre tatăl meu că este puşcăriaş, pentru o faptă ce nu a existat, deci a fost închis pe nedrept, motiv pentru care eu, Alexandra Păcuraru, fiica lui cea mare, voi da statul în judecată, să cer să se facă dreptate şi voi cere despăgubiri pentru tot ce a pătimit familia mea.

Andronic însă nu a făcut puşcărie, deocamdată, deşi colcăie de corupţie. Mai bine să te uiţi în curtea ta, să vezi cţte sunt în curs de anchetare, că nu toate nenorocirile făcute de tine, Dan Andronic, vor rămâne veşnic la sertare. 

E momentul resetării. Jurnaliştii ca tine, ca Turcescu, trebuie să fie chemaţi la DNA, la DIICOT, la Poliţie, iar familia ta trebuie şi ea să fie puţin verificată şi apoi să îndrăzneşti să vorbeşti despre familia mea. 

Este valabil pentru toate trompetele statului paralel,complici ai sărăciei naţionale, cei care au minţit poporul cu televizorul şi cu televizorul. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus