Skip to main content

Cafea şi ceai pentru toată lumea! Şi din toată lumea. Tot ce găsiţi la Târgul de Cafea, în galerii foto îmbietoare (PROIECT SPECIAL)

 
Cafea şi ceai pentru toată lumea! Şi din toată lumea. Tot ce găsiţi la Târgul de Cafea, în galerii foto îmbietoare (PROIECT SPECIAL)

PROIECT SPECIAL. Cafea boabe, măcinată, instant, pastile pentru espressoare, ceaiuri de tot felul. Din toată lumea, de la ţări cu tradiţie în cafea, la zone exotice, precum Honduras.

Publicitate

Am fost la Târgul de Cafea din magazinele Auchan şi vă prezentăm ce am găsit, într-o serie de Galerii Foto, pe categorii: produsele 5ToGo (în premieră în Auchan), cafelele marcă proprie Auchan, marile mărci de la târg şi, într-a patra Galerie Foto, zona de ceaiuri.

Le vom lua pe rând.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

Vezi şi un reportaj VIDEO despre Târgul de Cafea şi Ceai, aici: Tot ce găsiţi la Târgul de Cafea şi Ceai în acest an. În premieră, intră 5toGo cu mai multe cafele şi pastile. Sute de produse la Târgul din Auchan

GALERIE FOTO 1. În premieră 5ToGo întră cu propriile cafele în Auchan

Cunoscut pentru cafenele, 5ToGo vine acum în premieră la Auchan cu produse proprii. De la cafea de origine, din diverse ţări ale lumii, la pastile pentru espressoare. 

Sunt pastile cu cafea atât pentru espressoare Dolce Gusto, cât şi pentru Nesspreso

GALERIE FOTO 2. Cafea de toate felurile marcă proprie Auchan

Multe produse la Târgul de cafea marcă proprie Auchan. O selectie premium, Auchan Collection şi multe tipuri de cafea, atât boabe, cât şi măcinată.

Auchan vine şi cu o serie de cafea de origine, din ţări precum Brazilia, Columbia, Etiopia sau Honduras.

GALERIE FOTO 3. Marile branduri de cafea sunt prezente

De la Târgul de Cafea nu lipsesc brandurile foarte cunosute publicului din România. Vorbim de mărci cu tradiţie: Jacobs, Tchibo, Amigo, Costa, Iulius Meinl sau Starbucks.

GALERIE FOTO 3. Ofertă variată şi la categoria ceaiuri

Produse diverse şi la ceaiuri, atât cu diverse arome, cât şi ceaiuri negre. Nu lipsesc produsele bio şi ceaiurile cu efecte terapeutice.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus