Skip to main content

VIDEO. 15 ani de Paginademedia. Zilele porţilor deschise: Actorul Gabriel Costan: „Am devenit un cititor fidel"

 
VIDEO. 15 ani de Paginademedia. Zilele porţilor deschise: Actorul Gabriel Costan: „Am devenit un cititor fidel"

VIDEO. "Am descoperit Paginademedia încă din 2009", spune actorul Gabriel Costan, într-un mesaj cu ocazia a 15 ani de Paginademedia.

Publicitate

"Mi-a spus un prieten că e unul care vrea să facă un proiect de unul singur, am început să citesc site-ul şi am devenit un cititor fidel", continuă el.

Pe Gabriel Costan l-aţi văzut în multe reclame TV, dar şi în emisiuni de divertisment (a fost şi concurent la iUmor). Paginademedia.ro a găzduit, de-a lungul timpului, şi proiectul video "Întrebarea zilei", o serie de interviuri cu Gabriel Costan gazdă.

"Mi-a plăcut că nu vedeai ştiri de cancan", spune el despre site. Costan apreciază seriile de interviuri Paginademedia cu actori, regizori şi oameni din lumea filmului şi a teatrului. Ce ar dori mai mult pe Paginademedia? "Mai multă informaţie din cultură şi despre oamenii care activează în cultură, dar şi o atenţie mai mare acordată teatrului independent".

Actorul Gabriel Costan a vizitat redacţia la Zilele porţilor deschise, cu ocazia a 15 ani de Paginademedia.ro.

15 ani de Paginademedia! Vă invităm la Săptămâna porţilor deschise! Vizitaţi redacţia. Puteţi realiza şi un podcast în studioul nostru

VIDEO. Actorul Gabriel Costan, la 15 ani de Paginademedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus