Skip to main content

Când începe noul sezon „Românii au talent“. Ce vedete intră în juriu şi pe cine înlocuiesc

 
Când începe noul sezon „Românii au talent“. Ce vedete intră în juriu şi pe cine înlocuiesc

Un nou sezon „Românii au talent“ începe la Pro TV peste trei săptămâni. Alături de Andra şi Andi Moisescu vin doi noi juraţi care vor decide cine rămâne în show.

Publicitate

Astfel, Mihai Bobonete, actor şi comediant, va ocupa un fotoliu de jurat în echipa „Românii au talent“, sezonul 12, ce va începe vineri, 4 februarie, la Pro TV. Alături de el va sta Dragoş Bucur, actor şi prezentator TV. 

Dragoş Bucur, despre „Românii au talent“:

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”.

Ce juraţi au trecut pe la „Românii au talent“

Andra şi Andi Moisescu au fost prezenţi încă din primul sezon. Ei au făcut echipă cu Mihai Petre până în 2014, când acesta a plecat la Antena 1, după cum paginademedia.ro a relatat. 

În locul lui Mihai Petre a venit Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, completând masa juraţilor cu patru nume. În 2018, Mihaela Rădulescu a părăsit show-ul de talente, ea fiind înlocuită tot de Mihai Petre. Un an mai târziu, locul lui Cotimanis a fost ocupat de Florin Călinescu.

Astfel, în sezonul 10 al emisiunii, juriul era format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu.

În ultimul sezon, Mihai Petre a plecat, din nou, locul lui fiind luat de Alexandra Dinu. Însă şi actriţa a plecat după doar un sezon. 

Acum, fotoliile lui Florin Călinescu şi Alexandra Dinu vor fi ocupate de Mihai Bobonete şi de Dragoş Bucur.

Rămân neschimbaţi cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, care iau declaraţii la cald, în culise.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Vai mama lui de show...se duce si mai jos...din rau in mai rau (din puntul meu de vedere).

    Parca nu era suficient ca o suportam pe insipida de Andra , inutila emisiunii care se excita la orice port popular sau ansamblu, acum trebuia sa mai vina un alt 'talent' insipid...***-*** ala. Daca inainte ma uitam la RAT pe sarite pt ca ma omora cu nervii inutila din juriu, acum nu am decat o singura varianta...ignor total.

    Asta nu e show tv pt asemenea inutilitati. Iar cine spune ca e un mare castig pt emisiune, aducerea lui PetardaNETE, este clar ca buna ziua ca sunt consumatori de mizerie 'Las Opariti'...si nu poti avea alte asteptari...

    Andi moisescu a fost si a ramas unicul personaj ok din emisiunea asta. Aaaa sa nu mai zic de cei doi libidionosi de se vad balele care le curg din gura....dupa concurente, cica prezentatori....

    Romanii au talent? Sigur au, dar ProTv tot sigur nu au nici o treaba cu realitatea...

    Ps. Inca o emisiune scoasa din viata personala...dar nu e nici o pierdere, am mai mult timp pentru serialele mele....
  • Kokolinoo Kokolinoo
    Umflatul asta infatuat de îi ziceți voi bobo nu are c cauta r au t ,are destule iar ...talentul cam mic...!!!
  • B.A.M B.A.M
    AȚI GREȘIT la ordinea plecărilor! Prima dată a plecat Bebe Cotimas, fiind înlocuit de Florin Călinescu. ULTERIOR, s-a găsit Mihaela să plece din juriu, fiind înlocuită de Mihai Petre.
    NU că "un mai târziu" (după Răduleasca) "a venit Călinescu"!!! Bebe Cotimanis a fost doar un SINGUR SEZON (2014-2015), NU până în 2019, "un an mai târziu" (după plecarea Mihaelei)!!!!
    Deja vă lasă memoria?!?!?!?
    P.S.
    În fine, totul e "frumos și bine". Dar s-a rezolvat problema cu Mihai Petre.
    Adică, să-l dai afară DOAR pentru că NU e femeie și că te încurcă "să egalizeze cele două sexe din juriu" mi se pare DISCRIMINATORIU!!!! Plus că "scuza" a ținut doar un sezon. Ăsta (sezonul 12) e plin de "egalitatea sexelor" dorită pentru sezonul 11. Mai ales cu Bobonete și Bucur... Sau e ceva ce n-om știi?! :)
    SURSA:
    https://www.paginademedia.ro/2020/10/mihai-petre-despre-plecare-romanii-au-talent/
  • Comentatorul Comentatorul
    @ddd
    Daca SURVIVOR mentine audientele de acum, aproape de Romanii au talent, e foarte posibil, dar ma gandesc ca e dificil sa produca ei in tara la noi. Nu e imposibil! Acun Medya face si Masterchef, poate-l salveaza si pe al nostru :))
  • ABC+ ABC+
    Să sperăm că ProTV difuzează doar o zi pe săptămână, vinerea.
    Iar zilele de sâmbătă-marți să fie ocupate de Survivor, astfel se face loc pentru MasterChef și Imperiul leilor de la 21.30 după Las Fierbinți
  • ddd ddd
    mă uitam acum să văd cam ce mai produce firma turcă care are SURVIVOR am văzut că este și The Voice în anumite teritorii mă gândesc dacă audiențele vor fi la fel de bune relațiile probabil să devină mai strânse credeți că Pro ar putea apela și pentru Vocea României la Acun Medya?
  • Radu Radu
    Dar Alexandra Dinu a dispărut complet din peisaj? Parcă semnase un contract cu Global. Acum nici pagina de social media nu mai are :))
  • Mamamamamam Mamamamamam
    Daca sezonul trecut cu un singur membru schimbat a fost dezastru,acum cu 2 si care mai de care mai transparent si fara haz,nu presimt un viitor bun deloc
  • Expertul Expertul
    A fost o decizie inteleapta renuntarea la Alexandra Dinu, avand in vedere ca la jurizarea concurentilor folosea cel mult 10 cuvinte. Consider ca Andrei Aradits ar fi fost mai potrivit in locul lui Dragos Bucur. Andrei Aradits are experienta de jurat si putea sa joace foarte bine rolul juratului rau. Bobonete va fi sarea si piperul la masa juratilor in noul sezon Romanii au talent.

Trimite un comentariu

sus