Skip to main content

Când presa (mai) contează. Cum au dat înapoi „Stăpânii Sectorului 3” după o investigaţie virală de pe Recorder

 
Când presa (mai) contează. Cum au dat înapoi „Stăpânii Sectorului 3” după o investigaţie virală de pe Recorder

O anchetă Recorder aproape ignorată de presa mainstream ce îl viza pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă şi oamenii din jurul său, n-a rămas fără urmări. 

Publicitate

Lansată în urmă cu aproape două săptămâni, investigaţia „Stăpânii Sectorului 3”, realizată de Andreea Pocotilă, Andrei Udrişteanu şi Ciprian Ranghel, a depăşi jumătate de milion de vizualizări şi a adus şi schimbări în primăria lui Negoiţă. 

Investigaţia Recorder „Stăpânii Sectorului 3. Viaţa secretă şi averile ascunse” a arătat cum un SRL îmbogăţit peste noapte din contracte cu primăria condusă de Robert Negoiţă şi controlat de familia city managerului Marius Daniel Ciobîcă, mâna dreaptă a edilului, a devenit proprietarul unei clădiri de birouri cu 12 etaje – blocul Belvedere.

După dezvăluirile celor de la Recorder, omul de încredere al primarului, city managerul Marius Daniel Ciobîcă a dispărut din organigrama executivă.

Confruntat din nou de Recorder, după ce în urmă cu o săptămână spunea că nu ştie nimic despre afacerea Belvedere, primarul Robert Negoiţă susţine acum că informaţiile privind implicarea fratelui său sunt neimportante.

„Tot de la primar am aflat şi faptul că, după publicarea anchetei Recorder de săptămâna trecută, city managerul Marius Daniel Ciobîcă nu mai lucrează la primărie. Robert Negoiţă a refuzat să vorbească despre motivele pentru care city managerul nu mai este în funcţie: „N-are rost să intrăm în detalii”, au scris jurnaliştii de la Recorder. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus