Skip to main content

„Aţi facturat la privat pacienţii operaţi la stat?” „Cine a scos din joben candidatura dumneavoastră?”. Cătălin Crîstoiu, candidat la Primăria Capitalei, vine la emisiunea lui Denise Rifai

 
„Aţi facturat la privat pacienţii operaţi la stat?” „Cine a scos din joben candidatura dumneavoastră?”. Cătălin Crîstoiu, candidat la Primăria Capitalei, vine la emisiunea lui Denise Rifai

„Aţi facturat la privat pacienţii operaţi la stat?”, „Cine a scos din joben candidatura dumneavoastră?”, „Sunteţi gata să vă luptaţi fără mănuşi cu Piedone?”, sunt câteva dintre întrebările pe care i le va adresa Denise Rifai lui Cătălin Crîstoiu la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. 

Publicitate

Medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei şi managerul spitalului Universitar de Urgenţă din Bucuresti.

Din 2016, Crîstoiu este decanul Facultăţii de Medicină din Cadrul Universităţii Carol Davila. Crîstoiu este fiul fostului politician Ion Cîrstoiu.

Interviul cu managerul Spitalului Universitar se va difuza în această duminică, de la ora 00.00, după show-ul Insula de 1 milion. 

În urmă cu câteva zile, Crîstoiu Cîrstoiu a reacţionat în urma dezvăluirilor HotNews (sub semnătura jurnaliştilor Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan) despre un raport al Corpului de Control al Guvernului, din 2020, care arăta posibile situaţii de incompatibilitate şi conflict de interese în cazul său, pe vremea când era manager interimar la Spitalul Universitar. În acelaşi timp, Cîrstoiu ar fi profesat şi în clinica deţinută de familia sa. 

Medicul a acuzat site-ul HotNews, susţinând că înainte ar fi primit un mesaj de la un jurnalist al publicaţiei, care i-ar fi transmis că „îi pare rău ce scrie şi că nu crede în ce scrie”.

Citeşte şi: Cătălin Cîrstoiu sare la jurnaliştii Hotnews. O afirmaţie a candidatului PSD-PNL la Primărie, demontată de ziarişti cu dovezi din mesaje

Ce intrebări îi va pune Denise lui Crîstoiu?

  • „I s-au înmuiat vreodată genunchii medicului ortoped Cătălin Cîrstoiu?”
  • „Ati facturat la privat pacienţii operaţi la stat?”
  • „Cum i se schimbă viaţa unui om care a învins cancerul?”
  • „Cine a scos din joben candidatura dumneavoastră?”
  • „Vă mai temeţi de trădarea PSD?”
  • „Sunteţi gata să vă luptaţi fără mănuşi cu Piedone?”
  • „Cu ce sunteţi mai bun decât Nicuşor Dan?”
  • „Sunteţi pregătit cu adevărat pentru politică?”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus