Skip to main content

PREMIERĂ TV. Dan Negru: „Voi avea primul asistent robot”! Au început filmările pentru noul show „The Floor”. INTERVIU EXCLUSIV

 
PREMIERĂ TV. Dan Negru: „Voi avea primul asistent robot”! Au început filmările pentru noul show „The Floor”. INTERVIU EXCLUSIV

INTERVIU EXCLUSIV! „Pe lângă podeaua care e un ingredient tehnic aparte lansăm şi o premieră în TV. Voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robot independentă”, a povestit Dan Negru în exclusivitate pentru Paginademedia.

Publicitate

Kanal D a dat start filmărilor pentru formatul „The Floor”, un show care poartă semnătura lui John de Mol, creatorul „Big Brother” şi „The Voice”. 

Dan Negru a păşit deja în platoul „The Floor”, construit special la Kanal D, şi oferă mai multe detalii de la filmări.

„Acum vreo 20 de ani am lansat primele asistente TV în piaţă, în programele mele de atunci. Acum e vremea să lansez şi primul robot într-un platou de TV. Copiii mei vor fi obişnuiţi cu aşa ceva peste ani de zile. Nouă ni se pare azi ceva uimitor”, a mai dezvăluit Dan Negru.

49 de concurenţi se vor angaja în dueluri de cunoştinţe generale pe o podea LED uriaşă, împărţită în patruzeci şi nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoştinte.

Castingul pentru „The Floor” este încă în desfăşurare, iar toţi cei care îşi doresc să participe în emisiune şi să câştige premiul de 50.000 de lei sunt invitaţi să se înscrie pe pagina casting.kanald.ro. 

Paginademedia.ro: Ce aşteptări ai de la acest nou quiz show?

Dan Negru: Încercăm să facem televiziune şi pentru celălat public care nu se mai regăseşte azi în progamele TV, publicul isteţ.
 
Pe acelaşi ţevi poate să curgă şi apa de hazna, murdară, şi apa de izvor, curată. Aşa e şi cu televiziunea. Eu, de-a lungul anilor, am „băut” din ambele.
 
Aşteptarea e să ne întâlnim cu acel public aşa cum ne întâlnim cu el la Jocul Cuvintelor deja de doi ani de zile.
 
Paginademedia.ro: Care au fost primele impresii în prima zi de filmare?
 
Dan Negru: Relaxare! Şi mai ales linişte! În anii de început în televiziune filmam liniştiţi, relaxaţi, Valeriu Lazarov avea harul ăsta, de a fi un antrenor care ştia să relaxeze echipa.
 
Găseşti rar „antrenori” azi care să ştie să aducă linişte pe platourile de filmare. Am găsit liniştea asta la „The Floor”.
 
Paginademedia.ro: Câte ore veti filma într-o zi?
 
Dan Negru: Nu e munca normată. Asta e şi frumuseţea în televiziune, nu e muncă normată.
 
Paginademedia.ro: Platoul a fost creat special pentru acest show. Cum ţi se pare ţie „podeaua”?
 
Dan Negru: Pe lângă podeaua care e un ingredient tehnic aparte lansăm şi o premieră în TV. Voi avea primul asistent TV robot, o cameră de filmat robot independentă.
 
Acum vreo 20 de ani am lansat primele asistente TV în piaţă, în programele mele de atunci. Acum e vremea să lansez şi primul robot într-un platou de TV. Copiii mei vor fi obişnuiţi cu aşa ceva peste ani de zile. Nouă ni se pare azi ceva uimitor.
 
Paginademedia.ro: Cum au decurs pregătirile până la începerea show-ului?
 
Dan Negru: Asta e partea frumoasă. Nopţile, zilele în care-ţi vin idei şi încerci să le pui în practică…
 
Paginademedia.ro: De ce să se uite telespectatorii la încă un format cu Dan Negru?
 
Dan Negru: Nu e doar Negru aici. Un format TV e ca un munte, sunt mulţi versanţi care-l formează.
 
Dacă unul lipseşte, e deal, nu e munte. Mă bucur însă ca suntem împreună după atât de mulţi ani. Anii ăştia au fost plini de succes TV. Nu viaţa lungă contează, ci reuşitele din ea.
 
Despre mecanism:
 
Fiecare concurent îşi alege domeniul la care se pricepe cel mai bine.
 
Mecanismul jocului este foarte simplu, iar competiţia se desfăşoară unu la unu.
 
Un concurent selectat aleatoriu de pe The Floor deschide jocul alegând-ul pe unul dintre adversarii vecini pentru a se confrunta cu acesta într-un duel al cunoştinţelor, în categoria adversarului.
 
Concurentul selectat random şi oponentul sau merg la pupitrul prezentatorului şi acolo are loc duelul cunoştinţelor, contratimp.
 
Pe un ecran se succed fotografii ilustrând elemente din domeniul de competiţie, iar cei doi competitori identifică, pe rând, sub presiunea timpului, ceea ce văd în fotografie.
 
Concurentul cu cele mai multe răspunsuri corecte oferite până la expirarea timpului câştigă runda. Acesta preia careul învinsului şi alege mai departe pe unul dintre concurenţii vecini, cu tot cu domeniul acestuia.
 
Şi jocul continuă astfel, în domeniul celui ales.
 
Scopul fiecărui concurent este acela de a cuceri întreaga podea cu răspunsurile corecte la întrebări şi de a obţine marele premiu. 
 
Concurenţii se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat în patru ediţii de emisiune, la capătul cărora doar unul dintre concurenţi devine stăpânul The Floor şi câştigătorul celor 50.000 de lei.
 
De asemenea, la fiecare ediţie există un câştigător care intră în posesia unui premiu de 5.000 de lei.
 
 
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus