Skip to main content

Digi FM lansează un podcast despre parenting. Cine prezintă?

 
Sursa foto: Beatrice Ghiciov, Facebook
Sursa foto: Beatrice Ghiciov, Facebook

Postul Digi FM lansează un nou proiect. Este vorba despre un podcast de parenting. Proiectul este intitulat Părinţi pregătiţi şi va fi difuzat în fiecare săptămână, anunţă postul de radio. Cine este gazda podcastului?

Publicitate

Podcastul Părinţi pregătiţi este găzduit de Beatrice Ghiciov, viitoare mămică şi cea care prezintă matinalul Digi FM, 2 Matinali şi jumătate, alături de Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru.

Primul podcast a debutat astăzi şi va fi disponibil pe site-ul digifm.ro şi pe toate platformele postului, începând de mâine, 13 aprilie.

Emisiunea cuprinde informaţii despre sarcină, copii, educaţie, experienţe de viaţă sau recomandări de activităţi distractive alături de familie.

"Părinţi pregătiţi îşi propune să ofere publicului informaţii relevante şi de actualitate, atât prin experienţe împărtăşite şi poveşti de viaţă inspiraţionale, cât şi prin intermediul interviurilor exclusive realizate alături de specialişti medicali şi experţi din domeniul creşterii şi educării copilului", transmit cei de la Digi FM.

Ce spune Beatrice Ghiciov despre noul proiect?

"Am gândit acest proiect cu scopul de a-i ajuta pe viitorii şi actualii părinţi. Eu însămi sunt o viitoare mamă şi mă confrunt cu o sumedenie de întrebări, griji şi nelămuriri.

Consider că e cel mai bine să avem informaţiile esenţiale, de bază, toate strânse în acelaşi loc şi împărţite pe capitole, pentru ca toată lumea să aibă acces gratuit la ele.

Această nouă viaţă pentru care ne pregătim timp de nouă luni este o provocare şi cea mai mare responsabilitate pe care o vom primi vreodată este aceea a creşterii unui copil.De aceea, mi se pare esenţial să fim informaţi ca să putem face tot ce ne stă în putinţă pentru a deveni Părinţi Pregătiţi."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus