Skip to main content

Diva deschide sezonul nunţilor. Care sunt premierele lunii iunie

 
O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Sursa foto: Diva
O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Sursa foto: Diva

Televiziunea Diva a anunţat premierele lunii iunie. Duminica a pus în grilă filme romantice, iar vinerea e seara comediilor. În plus, începe şi un nou sezon al unui serial de aventuri.

Publicitate

Diva va difuza în premieră patru filme de dragoste în după-amiezile de duminică. Practic, deschide sezonul nunţilor, în fiecare duminică, de la ora 16.00.

Duminica, filme romantice (ora 16.00)

  • 5 iunie - Clopote de nuntă (Wedding Bells, 2016). Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugaţi să fie domnişoară şi cavaler de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.
  • 12 iunie - Jurămintele noastre (The Vows We Keep, 2021). Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în faţa unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunţii perfecte pentru sora sa.
  • 19 iunie - Opriţi nunta! (Stop The Wedding, 2016). O femeie şi un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârşesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.
  • 26 iunie - O nuntă perfectă (One Perfect Wedding, 2021). Cu turul de carte al Carei şi cu afacerea lui Ben care îl ţine ocupat, cuplul plănuieşte într-un final să se căsătorească.

Vineri seara, comedii (ora 21.00)

O tipă... dezastru (Trainwreck, 2015) cu Amy Schumer şi Bill Hader vine la DIVA vineri, 3 iunie, urmat de producţia Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012) cu Paul Rudd şi Jennifer Aniston, difuzata pe 10 iunie.

Pe 17 iunie Ben Stiller, Jennifer Aniston şi Debra Messing aduc filmul Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004) şi pe 24 iunie este difuzat Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010) cu Jonah Hill, Russell Brand şi Elisabeth Moss.

Avanpostul revine la Diva

Printre filme romantice şi comedii, postul a inclus în grilă şi un nou sezon al serialului de aventuri Avanpostul. Acesta debutează joi, 23 iunie, de la ora 21.00.

Noul sezon de 13 episoade reuneşte fanii cu serialul de aventuri preferat. După ce Gwynn se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar în timp ce Talon (Jessica Green) şi Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, o ameninţare sinistră se trezeşte, dezvăluind adevărata origine a misterioşilor kinjes.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus