Skip to main content

Costin Ştucan, fost jurnalist Gazeta Sporturilor, va avea un podcast la publicaţia iAM Sport

 
Costin Ştucan
Costin Ştucan

Publicaţia iAM Sport lansează un podcast cu jurnalistul Costin Ştucan. Produsul video pe care îl va prezenta fostul jurnalist de la Gazeta Sporturilor se numeşte iAM Ştucan. Invitaţii lui Costin Ştucan vor fi din lumea sportului. Podcastul debutează joi, 2 mai, de la ora 19.00, pe iAMsport.ro şi pe canalul de YouTube iAM Sport.

Publicitate

Fost redactor şef la Sport.ro şi ProSport, Costin Ştucan s-a alăturat proiectului iAM Sport la începutul lui 2024, iar de atunci semnează articole de opinie şi investigaţii.

iAMsport a fost lansat în vara lui 2023. Publicaţia e parte din reţeaua de digital publishing reprezentată exclusiv de Thinkdigital.

Cine este primul invitat?

Primul episod va fi deschis de Gabi Tamaş, campion al României cu FCSB în 2015. Gabi Tamaş a reprezentat România la turneul final al EURO 2008. În prezent este director sportiv al Concordiei Chiajna.

Despre Costin Ştucan:

- Ştucan a intrat în presă în 1995, în echipa de la Sportul Românesc construită de Ovidiu Ioaniţoaia şi de Cătălin Tolontan. A fost câţiva ani redactor-şef al ProSport. În 2016, şi-a dat demisia de la ProSport şi a venit ca reporter special la Gazeta Sporturilor.

- În ultima perioadă, realiza producţiile video GSP Live şi modera o emisiune la postul TV Prima Sport.

- În urmă cu doi ani a primit premiul pentru Cea mai bună emisiune video de la Asociaţia Presei Sportive. Anul trecut, a fost premiat de APS pentru seriile de investigaţii despre lumea sportului românesc şi zona ilegală de pariuri din Asia.

- Jurnalistul Costin Ştucan a fost parte în reţeaua internaţională de investigaţie European Investigative Collaborations (EIC), în proiectul Footbal Leaks, investigaţia provocată de cea mai mare scurgere din informaţii din lumea sportului mondial. Din reţea au mai făcut parte jurnalişti de la publicaţii precum Der Spiegel, The Sunday Times şi Mediapart.

- Ştucan a plecat de la Libertatea în decembrie anul trecut. Plecarea lui Costin Ştucan a venit în contextul schimbărilor de la GSP, după concedierea redactorului-şef Cătălin Ţepelin, apoi a coordonatorului editorial Cătălin Tolontan şi a redactorului-şef adjunct Dan Udrea.

Citeşte şi: Plecare importantă din redacţia GSP: Costin Ştucan părăseşte publicaţia. Unde se duce

Citeşte şi: iAM Sport este o platformă online dedicată sportului

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus