Skip to main content

Mutări la Digi24. Trei jurnalişti, printre care şi Liliana Ruse (ex Romania TV), s-au alăturat postului

 
Mutări la Digi24. Trei jurnalişti, printre care şi Liliana Ruse (ex Romania TV), s-au alăturat postului

Trei mutări importante la Digi24. Nume noi s-au alăturat postului de ştiri. Este vorba despre jurnalista Liliana Ruse, fostă realizatoare la Romania TV, Cristi Citre, venit de la Euronews, care a mai colaborat în trecut cu Digi24, şi omul radio Valentin Chisoceanu. 

Publicitate

Toţi trei şi-au anunţat pe Facebook noile mutări. „Şi pe urmă s-a întâmplat asta. No more şomaj! Revin cu detalii. Stay tuned”, a scris Liliana Ruse pe Facebook, alături de o poză cu ea, în studioul de ştiri al Digi24. 

Cristi Citre a scris simplu: „Un nou proiect. În curând, la Digi24”.

Lili Ruse vine la Digi24, după ce în luna iunie şi-a anunţat plecarea de la Romania TV, postul la care a lucrat încă de la lansarea acestuia, în 2011. Lili Ruse are 22 de ani de experineţă în media, la titluri precum agenţia de presă Mediafax, Adevărul, Gandul.  

Când a demisionat de la Romania TV, în urmă cu două luni, anunţa că nu are niciun plan de viitor. „N-am cuvinte înţelepte şi nici vreun plan de viitor. E un drum care s-a terminat. Ne vedem p-aici (pe Facebook - n.r.), până la noi evoluţii. Cheers!”, scria atunci Lili Ruse pe pagina sa de Facebook. 

Jurnalistul Cristi Citre nu este la prima experienţă cu Digi24. El a mai colaborat cu televiziunea de ştiri până în 2014, când a fost concediat de la post pentru postări critice la adresa premierului de atunci Victor Ponta. 

De atunci, Cristi Citre a mai colaborat la National TV, G4Media, Profit.ro, Europa FM şi, cel mai recent, la Euronews. Citre a fost în echipa Euronews, cel mai nou post de ştiri, lansat în mai 2022. 

Valentin Chisoceanu are o lungă experienţă pe zona de radio. A îceput în 2006, ca editor prezentator la postul public de radio, apoi a trecut pe la Europa FM şi Digi FM.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus