Skip to main content

Metropola lui Pandele se orientează pe cancan: „va fi un regal de ştiri mondene”! Emisiuni noi în această direcţie

 
Metropola lui Pandele se orientează pe cancan: „va fi un regal de ştiri mondene”! Emisiuni noi în această direcţie

Schimbări în grila Metropola TV. Televiziunea care aparţine de Consiliul Local Voluntari, condusă de Florentin Pandele vine cu schimbări în grilă. Mondenul este noua orientare a staţiei, cu mai multe producţii în această direcţie.

Publicitate

Partea mondenă, spun cei de la postul TV, va avea un rol important. Va fi "un regal de ştiri mondene", după cum chiar ei comunică.

Matinalul este cel care se va duce către cancan, dar (încă) două noi emisiuni vor avea acelaşi profil, după cum le spune şi numele: Monden Alert şi Monden de Weekend.

Totodată, matinalul de la Metropola va avea şi un nume nou în echipă. Este vorba despre Bogdan Acatrinei (actor la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu) care i se va alătura Georgiei Dascălu. Matinalul de la Metropola se difuzează de la ora 08.00 la 11.00 şi va reveni în noua formulă, începând de luni, 4 martie.

„Matinalul de la Metropola TV revine fresh, cu informaţii livrate mai devreme decât eraţi obişnuiţi cu noi. Vă dăm de ştire când aflăm ceva nou despre vedetele de la noi şi nu numai, iar în timpul liber nu mai trebuie să vă întrebaţi ce evenimente interesante se mai întâmplă în jurul vostru, pentru că vă spunem tot noi.

Alături de noul meu coleg, Bogdan, vă aştept pe Metropola TV, de luni pana vineri, de la 08:00 la 11:00”, spune Georgia Dascălu.

Monden Alert şi Monden de Weekend, două emisiuni mondene

Andreea Frăţilă, Ileana Voicu Ghinea şi Florin Burescu aduc noua emisiune Monden Alert, din data de 4 martie. La Monden Alert vor fi poveşti cu şi despre vedete şi interviuri.

„Sunt extrem de bucuros şi emoţionat, începe un proiect nou mult mai amplu şi mai energic. Monden Alert este emisiunea în care persoanele publice trec prin filtrul specialiştilor, dar şi prin filtrul meu şi al colegelor mele.

Mi-am propus să fiu extrem de sincer şi realist şi să împărtăşesc din experienţa mea acumulată în mai bine de 14 ani de mass-media, totul. Iubesc emisiunile în direct pentru ca sunt naturale şi transmit o energie bun celor care ne privesc”, spune Florin Burescu.

O altă emisiune care se va regăsi în grilă va fi prezentată de Cezara Munteanu. Ea va fi gazda producţiei Monden de weekend, care va debuta la TV din 9 martie. Emisiunea ei va fi sâmbăta şi duminica, de la ora 18.00, la Metropola TV.

Înainte de această producţie, Cezara a mai prezentat la acelaşi post emisiunea Dragoste de România.

Cezara Munteanu:

„Abia aştept să aduc în casele telespectatorilor cele mai interesante informaţii despre viaţa extravagantă şi incendiară a vedetelor. În fiecare weekend vă aşteptăm cu cele mai noi ştitiri mondene la Metropola TV. Fiţi alături de noi şi de invitaţii noştri.”

Tot din martie, Metropola mai pregăteşte încă două emisiuni. Una este despre parenting, iar cealalta se va concentra pe dezbateri.

Pe lângă monden, o emisiune de parenting şi un talk-show

Emisiunea de parenting va fi prezentată de Dana Istrate. Începând din 4 martie, de luni până vineri, între orele 11:00 şi 12:00, Dana va aduce emisiunea Părinte la fix.

Emisiunea va conţine subiecte despre îngrijirea, dezvoltarea şi educaţia copiilor, de la naştere până la adolescenţă.

Cu o experienţă de 17 ani în jurnalism, Dana a găzduit la Metropola emisiunile Între prieteni şi Control medical.

Despre Dana Istrate:

- Dublu licenţiată în Filosofie şi Jurnalism, cu un master în Mass-Media şi Comunicare, Daniela Samoil Istrate are acumulată o experienţă de 17 ani în media (televiziune - PrimaTV, Antena1, MetropolaTV, radio - Radio 3Net, EuropaFM, Radio21 şi presă scrisă&online - România Liberă, Adevărul, dar şi ca PR specialist în agenţie de publicitate -Republika).

- Este şi antreprenor cultural şi preşedintele Asociaţiei Culturale ArtCreEdu, iniţiator şi coordonator al evenimentului Noaptea Dansului alături de Dragoş Samoil.

Cealalta emisiune este intitulată Dezbaterile Metropolei şi va fi găzduită de Radu Preda. Noua producţie va putea fi urmărită tot din 4 martie, de luni până joi, în intervalul 21.00-23.00.

În emisiune vor fi dezbătute teme politice, sociale şi economice, urmând ca în timpul campaniilor electorale emisiunea să devină una de dezbateri electorale.

Radu Preda:
 
„Ne vom strădui să aducem în faţa publicului protagoniştii ştirilor importante ale zilei, analişti şi comentatori, care să ofere un tablou cât mai complet al subiectelor care îi interesează cu adevărat pe români”. 
 
Radu Preda este un jurnalist cu 34 de ani de experienţă, atât în presa scrisă (Evenimentul zilei, Săptămâna Financiară, Financiarul), cât şi în cea audiovizuală (Antena 3, The Money Channel, TVR, Metropola TV).
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus