Skip to main content

Mihai Dacin va face emisiunea de la Naţional FM dintr-o autorulotă. Timp de patru săptămâni va merge în 20 de oraşe

 
Mihai Dacin va face emisiunea de la Naţional FM dintr-o autorulotă. Timp de patru săptămâni va merge în 20 de oraşe

Emisiunea lui Dacin va fi transmisă din alte oraşe ale ţării. Mihai Dacin, realizatorul de la Naţional FM, va modera emisiunea Staţia de 10 din mai multe oraşe ale ţării.

Publicitate

Timp de patru săptămâni, realizatorul va călători în 20 de oraşe ale României, transmiţând emisiunea live, de luni până vineri, de la 10.00 la 13.00.

După fiecare transmisiune, timp de o oră, Mihai va sta de vorbă cu toţi oamenii care ajung la autorulotă.

Din 1 aprilie, Mihai Dacin face turul României, iar primul oraş în care se va afla este Oradea, urmând să ajungă în Arad.

În Bucureşti, caravana Naţional FM va ajunge pe la mijlocul lunii aprilie, mai exact pe data de 12.

Mihai Dacin:

„Hai să ne cunoaştem face-to-face şi să facem o emisiune specială din oraşul tău. „Staţia de 10” se transformă în ceva mai mult decât o simplă emisiune radio, pentru că am reuşit să creăm o comunitate de ascultători, dar şi de artişti care ne susţin.

Şi atunci am hotărât să facem o emisiune din fiecare loc special de unde suntem ascultaţi şi de unde primim mesaje.”

Ascultătorii postului de radio au ocazia să interacţioneze personal cu Mihai, să participe la activităţile interactive şi să câştige multe premii. Aceste premii constau în sucuri, apă, materiale promoţionale, vouchere pentru achiziţionarea de produse. Va fi şi marele premiu. Câştigătorul va putea folosi autorulota cu care a călătorit Dacin pentru un sejur de 7 zile, fără limită de km, în ţară sau în Europa.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus