Skip to main content

Nume nou în distribuţia comediei Camera 609 de la Antena 1. A jucat în scurtmetrajul Morski Briz

 
Nume nou în distribuţia comediei Camera 609 de la Antena 1. A jucat în scurtmetrajul Morski Briz

Un nume nou se alătură distribuţiei serialului de comedie Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzat la Antena 1. Este vorba de Tury Akbari, care îl va interpreta pe Damian în producţia semnată de Ruxandra Ion.

Publicitate

Damian, personajul interpretat de Tury Akbari, provine dintr-o familie bogată şi este descris ca "un barbat stilat şi elegant".

Un nou episod al comediei romantice poate fi urmărit în această seară de la 20.30, la Antena 1.

În rolurile principale sunt Anda Sârbei (Vlad) şi Matei Negrescu (fost concurent Insula iubirii, Antena 1). Din distribuţie mai fac parte nume cunoscute ca Emilia Popescu, Mihai Călin, virginia Rogin, Magda Catone, Loredana, Maria Ţăpuşe şi Doina Teodoru.

Tury Akbari a făcut parte din distribuţia scurtmetrajului Morski Briz.

Ce spune Tury Akbari?

,,Încă de la început, am fost plăcut surprins de actorii care fac parte din distribuţia serialului, lucrez cu oameni absolut minunaţi, profesionişti şi extrem de amuzanţi. Astfel că mi-a fost foarte uşor să mă integrez, ceea ce a făcut ca lucrurile să meargă de la sine.

Am colaborat şi în trecut cu Domnica Cîrciumaru, pot spune că ea m-a descoperit, ca actor, iar când am primit invitaţia de la ea, am fost foarte încântat, pentru că este un director de casting şi un om foarte fain”.

”Cele mai interesante roluri, cred eu, sunt cele negative şi, odată ce am aflat mai multe despre personajul meu, mi-am dat seama că va fi o provocare interesantă, astfel că mi-a plăcut enorm tot procesul de a-l înţelege şi de a-i da viaţă lui Damian”.

Serialul s-a lansat în august 2023 şi se află la cel de-al doilea sezon. Producţia Camera 609 este bazată după formula turcească No:309 (Room:309).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus