Skip to main content

Meci mare vineri seara: România sau Românii au talent? Emisiunea de pe Pro TV se bate cu România - Irlanda de Nord

 
Meci mare vineri seara: România sau Românii au talent? Emisiunea de pe Pro TV se bate cu România - Irlanda de Nord

„Meciul” de vineri seara: Românii au talent versus meciul România - Irlanda de Nord.

Publicitate

Dispută pe ecranele TV vineri seara. Partida România - Irlanda de Nord, primul meci amical al Naţionalei, după calificarea la Euro 2024, va fi difuzată în această seară la Prima TV.

Meciul se va bate cu talent show-ul Românii au talent de la Pro TV. Partida de pe Naţional Arena va fi difuzată în direct de la 21.45 la Prima TV, iar emisiunea Românii au talent începe la 20.30.

Pe acelaşi interval, Antena 1 difuzează serialul Camera 609, iar pe Kanal D e producţia turcească O dragoste.

Transmisiunea este în direct pe Prima TV, însă meciul Naţionalei este ocazia pentru mai multe emisiuni dedicate confruntării de pe gazon cu Irlanda, atât pe postul TV, cât şi pe canalul Prima Sport, din cadrul aceluiaşi grup media.

  • În programele Prima Sport de pe parcursul întregii zilei vor exista transmisiuni în direct de la stadion
  • De la 21.00, la Prima TV începe Studio UEFA. În direct de pe Arena Naţională, Alex Rădulescu şi invitaţii săi Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, vor analiza echipa trimisă în teren de Edi Iordănescu
  • Gabriel Coveşeanu - Cove va lua pulsul fanilor Naţionalei, prezenţi la meci
  • Partida România-Irlanda de Nord va fi urmată, pe Prima TV, de o analiză a meciului tricolorilor în cadrul emisiunii Studio UEFA
  • Costi Mocanu şi Emil Grădinescu sunt comentatorii partidei.
     

De notat că meciul din această seară (vineri, 22 martie), este un amical. Din 14 iunie, Romania va participa la Euro 2024 din Germania (competiţie care va fi transmisă de Pro TV). Naţionala de fotbal face parte din Grupa E, alături de Belgia, de Slovacia şi de câştigătoarea barajului dintre Ucraina şi Islanda.

Ce concurenţi vom vedea diseară la Românii au talent?

Printre concurenţii care vor urca în această seară pe scena Românii au talent, se regăsesc doi dansatori, de 15 şi 16 ani.

Tânărul este din Călăraşi şi îşi câştigă banii pe străzile europene, prin pasiunea lui – cântatul la vioară:

M-am născut în România, acum trăiesc în Italia. Sunt emoţionat pentru că nu am fost niciodată pe o scenă ca asta, o scenă cu camere. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent.

Sunt artist de stradă, cânt în centrul istoric al Romei. Nu-mi place deloc să cânt pe străzi deoarece eşti expus factorilor climatici. Nu este tot timpul cald şi plăcut, este şi foarte periculos. Am avut conflicte, altercaţii”, va spune un tânăr de 16 ani.

Cealaltă concurentă este o adolescentă de 15 ani, care este campioană mondială la balet:

De când eram mică, mi-a plăcut să dansez şi am simţit o conexiune. De foarte multe ori, stau singură în sală, să-mi repet variaţiile sau exerciţiile, ca să văd ce nu este tocmai potrivit sau nu arată bine. Iubesc să dansez pentru public.

O să mă concentrez să dau ce am eu mai bun şi să ajungă emoţia mea la public”, va spune concurenta.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus