Skip to main content

„Ne întoarcem... şi mai săriţi de pe fix”. Emisiunea găzduită de Cabral la Pro TV va avea un nou sezon

 
„Ne întoarcem... şi mai săriţi de pe fix”. Emisiunea găzduită de Cabral la Pro TV va avea un nou sezon

Încep filmările unui nou sezon al show-ului de divertisment Săriţi de pe fix. Emisiunea prezentată de Cabral se pregăteşte pentru cel de-al doilea sezon cu provocări şi jocuri noi pentru invitaţii săi.

Publicitate

În noul sezon se vor regăsi cei 10 comedianţi care au fost şi data trecută. Este vorba despre Anca Dinicu („Teambuilding”, „Haita de acţiune”, „Băieţi de oraş”), Anisia Gafton (câştigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici), Alex Bogdan („Tati Part-Time”, „Libertate”, „Haita de acţiune”), Bogdan Drăcea (unul dintre matinalii Pro FM), Lucian Ghimişi („Secretul lui Zorillo, „Anticamera), Mihai Rait („Las fierbinţi”, „Naşa”) şi Paul Ipate („Misterul Aurului Dacic”, „Moromeţii 2”).

Acestor comedianţi li se alătură trei nume noi:Elvira Deatcu („Clanul”, Vlad”, Spy/Master”), Maria Popovici (a câştigat iUmor sezonul 2, difuzat în 2016 la Antena 1) şi Ramona Dumitrescu (Virgin Radio).

Şi în acest sezon, provocarea celor zece comedianţi din show-ul Săriţi de pe fix! va fi Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, unde invitaţii vor improviza personaje într-o serie de scenete. 

Cabral:

”Ne întoarcem… şi mai săriţi de pe fix! După primul sezon, în care lucrurile au ieşit într-atât de bine încât a trebuit să ne grăbim cu cel de-al doilea, ne punem pe treabă. Un proiect nebun, care a provocat adevărate valuri de reacţii de pe TV în Facebook, Instagram şi mai ales Tik Tok, ne pregătim cu un al doilea sezon… şi mai plin.

Probabil este unul dintre proiectele care se conturează cel mai fidel după preferinţele celor de acasă, am ţinut cont de toate comentariile venite de la publicul nostru şi am pus la punct o poveste cu şi mai multă pulpă. Seara este mai plină, protagoniştii sunt şi mai înclinaţi să se arunce cu capul înainte, lista de invitaţi este cel puţin la fel de savuroasă şi surprinzătoare, iar probele… văleu!

Şi pentru că foarte mulţi dintre cei de-acasă ne-au spus că ba au trezit copiii din somn cu hohotele de râs, ba că şi-au dat berea în braţe, ba c-au aruncat pastele-n tavan… ne-am gândit la o surpriză: ce-ar fi să-i invităm pe unii dintre cei de acasă la filmări? Acest sezon vine, deci, cu noutăţi multe, dar rămâne la ideea de bază: sărim complet şi iremediabil de pe fix cu echipa de bază dar şi cu invitaţii surpriză”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus