Skip to main content

Încă un serial turcesc la Kanal D, cu actorul Kaan Urgancıoğlu din Dragoste infinită

 
Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin), în rolurile principale
Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin), în rolurile principale

Kanal D aduce un nou serial turcesc. Este vorba despre producţia Secrete de familie (titlu original: Yargı), cu actorii Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin), în rolurile principale. Producţia se va difuza în această toamnă, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Secrete de familie a fost lansat, în Turcia, în 2021 şi a ajuns la episodul 63, urmând ca în toamnă să fie difuzat un nou sezon.

Actorii din rolurile principale sunt foarte cunoscuţi deja publicului care îndrăgesc telenovelele turceşti.

Kaan Urgancıoğlu a jucat în producţia Dragoste infinită (Kara Sevda), iar Pınar Deniz a apărut în Patria mea eşti tu (Vatanım Sensin), ambele seriale difuzate tot la Kanal D.

Povestea serialului 

Secrete de familie aduce în prim-plan „lupta pentru adevăr şi justiţie, o intrigă în care destinele a două familii se împletesc într-un labirint de secrete şi dramatism ce le schimba viata ireversibil”, potrivit comunicatului transmis de Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, şi Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se cunosc atunc când încep amândoi să lucreze la un caz de crimă şi sunt forţaţi să colaboreze, pentru a descoperi adevăratul vinovat... 

Ceylin, o avocată curajoasă, dispusă să ocolească reguli pentru a face dreptate, şi Ilgaz, un procuror cu o etică impecabilă, care ţine să acţioneze mereu ca la carte, îşi unesc forţele în lupta lor pentru a descoperi adevărul. 

Video. Primele imagini din noul serial de la Kanal D, Secrete de familie

Alături de protagonişti, distribuţia este completată de actori precum Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan şi Şükran Oval.

Produs de creatorii serialului Dragoste infinită (Kara Sevda), serialul este difuzat în peste 24 de ţări (Puerto Rico, SUA, Georgia, Macedonia, Israel, Chile, Cipru, Grecia, Slovenia, Uzbekistan, Argentina, Honduras, Lituania, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Federaţia Rusă, El Salvador, Spania şi Andorra).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus