Skip to main content

Antena 1 difuzează serialul Narcos, în această vară. Când?

 
Antena 1 difuzează serialul Narcos, în această vară. Când?

Serialul Narcos va fi difuzat la Antena 1 în această vară. Producţia urmăreşte povestea lui Pablo Escobar, conducătorul unei organizaţii criminale de trafic de stupefiante din Columbia. 

Publicitate

Narcos este programat în zilele de luni şi marţi, de la ora 23.00 şi miercuri, de la 23.30, la Antena 1. Primul episod va fi la tv, începând din 26 iunie. Serialul Narcos este disponibil şi pe platforma de streaming Netflix.

Din distribuţie fac parte Wagner Moura (Pablo Escobar), Pedro Pascal (Javier Peña), Paulina Gaitan (Tata Escobar) şi Boyd Holbrook (Steve Murphy).

Despre serial:

"Narcos urmăreşte parcursul ascendent al lui Pablo Escobar, chiar de la sfârşitul anilor ʼ70 şi începutul decadei anilor ʼ80, când a intrat în lumea stupefiantelor, înfiinţând infamul cartel Medellin.

La apogeul influenţei sale, când acumulase o avere uriaşă, Escobar devenise cel mai puternic nume al cartelurilor drogurilor, în ciuda eforturilor autorităţilor americane şi columbiene de a contracara ascensiunea lui fulminantă.

Astfel, alături de Wagner Moura, din distribuţie fac parte Pedro Pascal şi Boyd Holbrook, în rolurile agenţilor Javier Peña şi Steve Murphy, care luptă împotriva cartelului columbian de la Medellin, una dintre cele mai mari organizaţii criminale de tip terorist din timpurile moderne." 

Interpretul lui Escobar, actorul brazilian Wagner Moura a primit o nominalizare la Globul de Aur datorită prestaţiei sale în serialul Narcos, iar producţia are în palmares mai multe nominalizări, printre care cele la Premiile Emmy şi la Premiul BAFTA pentru cel mai bun serial străin.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus