Skip to main content

TVR aduce sezoane noi ale emisiunilor Nocturne, Gala umorului, Care pe care. De când?

 
TVR aduce sezoane noi ale emisiunilor Nocturne, Gala umorului, Care pe care. De când?

Emisiunile consacrate de la postul public vin cu ediţii noi. Televiziunea Română aduce sezoane noi ale emisiunilor Nocturne, Dosar de România, Gala umorului, Care pe care. Când sunt programate noile sezoane?

Publicitate

1. Vorbeşte corect

 Vorbeşte corect! împlineşte anul acesta 25 de ani de la debutul său. Proiectul original s-a numit iniţial Corect.

Pastilele de limbă română se vor difuza începând din 25 martie, de luni până vineri, de la 13.55.

2. Nocturne

Prezentatoarea Marina Constantinescu deschide noul sezon cu medicul Daniela Safta, specialist în Medicină internă şi Pneumologie. Premiera noului sezon va fi luni, 25 martie, de la ora 23.00.

3. Oamenii şi legea

Mihaela Olaru, avocat şi om de televiziune, vine cu sfaturi şi informaţii pentru problemele juridice cu care se confruntă românii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii de educaţie juridică Oamenii şi legea. 

Emisiunea se difuzează în direct, de luni până vineri, de la ora 13.00. Primul episod din acest sezon va începe tot pe 25 martie.

4. Dosar România

Documentarul de investigaţie, ce abordează teme din societatea românească, se întorc la TVR 1, cu premiere. Producătorul Răzvan Butaru şi echipa de jurnalişti Dosar România deschid sezonul joi, 28 martie, de la ora 22.00, cu un film ce investighează exploatarea aurului Apusenilor.

5. Gala umorului

În noul sezon, care începe din 29 martie, Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba aduc momente umoristice din arhivă, dar şi scenete noi ispirate din viaţa cotidiană. Gala umorului este programată în fiecare vineri, de la ora 21.00.

Proiect conturat în primavara anului 2014, Gala umorului a împlinit 10 ani de difuzări consecutive în grilele de programe ale Televiziunii Române.

6. Care pe care!

Ruxandra Gheorghe Negrea se pregăteşte să aducă ediţii noi ale emisiunii-concurs Care pe care! Primele două episoade ale sezonului trei vor fi difuzate pe 30 şi 31 martie, de la ora 16.00.

7. Eu pot

Ediţii noi are şi emisiunea Eu pot!, program ce oferă lecţii de relaţionare, în care specialişti în relaţii, invitaţi ai realizatoarei Anca Mazilu – psihologi, psihoterapeuţi, life coaches, specialişti în terapii alternative – ajută în rezolvarea unor cazuri concrete. Noul sezon poate fi văzut sâmbăta, 30 martie, de la 10.00.

8. Ora Regelui

Noi reportaje, interviuri şi dialoguri pe teme culturale, diplomatice, religioase, politice, juridice, economice, constituţionale pot fi urmărite din 30 martie. Emisiunea se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 14.30, la TVR 1.

9. Dincolo de alb şi negru

Subiecte din cultură, societate, sănătate, mediu, economie pot fi urmărite la Dincolo de alb şi negru. Talk-show-ul poate fi urmărit sâmbăta, de la 17.00.

10. Exclusiv în România

Cristi Tabără şi echipa sa vor căuta să afle rădăcinile unor legende locale precum „căruţa cu proşti" din Caracal, dar şi să aducă în lumina reflectoarelor zone blamate sau ridiculizate. Printre acestea, Petrila sau Botoşaniul.

Episodul 1, din 31 martie, de ora 17.00. Exclusiv în România se află la cel de-al 22-lea sezon.

Pe lângă aceste emisiuni mai sunt programate şi altele în luna aprilie:

  • Anchetele comisarului Antonescu - 2 aprilie
  • Vedeta familiei - 6 aprilie
  • Garantat 100% - 7 aprilie
  • Vis sau realitate - 12 aprilie.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus