Skip to main content

Sezoane noi. Emisiunile Puternici împreună, Universitaria şi Educaţia la putere, ediţii noi la TVR 2

 
Sezoane noi. Emisiunile Puternici împreună, Universitaria şi Educaţia la putere, ediţii noi la TVR 2

Încep sezoane noi ale emisunilor Puternici împreună, Universitaria, Destine ca-n filme şi Educaţia la putere la TVR 2. Noile ediţii ale emisiunilor de la postul public încep de astăzi, 25 martie. Când sunt programate noile sezoane?

Publicitate

1. Universitaria

Camelia Moise revine cu episoade noi de luni, 25 martie, de la ora 16.00. Emisiunea se difuzează în fiecare luni. În primul episod este prezentată Academia Forţelor Navale „Mircea cel Bătrân", Constanţa, care va arăta ce vor studia viitorii ofiţeri de carieră.

2. Puternici împreună, din 25 martie

Alături de moderatoarea Liana Stanciu, în studio se vor afla specialiştii invitaţi: Gelu Duminică, sociolog, Cătălina Hetele, psihoterapeut şi Ştefan Ruxandra, actor, regizor şi life coach.

Printre subiectele abordate în noul sezon se numără: dependenţa de jocuri de noroc, maşină puternică la 18 ani şi violenţa domestică sau problema câinilor vagabonzi.

Printre vedetele invitate în emisiune: Oana Lis, Titi Aur, Mugurel Vrabete, Saveta Stan, Beatrice Băndoiu, Alice Brenciu.

Emisiunea se difuzează de luni până joi, de la ora 20.00.

3. Educaţia la putere

Emisiunea revine cu ediţii noi de luni până joi, la TVR 2 şi online pe TVR+, din 25 martie. Ora de difuzare a emisiunii în cel de-al doilea sezon este 22.00 şi fiecare ediţie poate fi urmărită în reluare a doua zi, de la ora 16:00.

Realizatoarea Monica Ghiurco şi invitaţii ei vor dezbate mai multe teme având ca subiect educaţia.

4. România ...în bucate, din 25 martie

Un nou sezon al emisiunii „România ...în bucate" , din 25 martie. De luni până vineri, la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 vor călători prin ţară, dar şi prin Republica Moldova, pentru a descoperi locuri pitoreşti, oameni frumoşi şi, nu în ultimul rând, secretele unor mâncăruri savuroase. 

5. Destine ca-n filme, din 26 martie

În fiecare marţi, de la ora 21:00, Iuliana Marciuc ne invită să urmărim „Destine ca-n filme. Emisiunea îşi propune să revină  asupra poveştilor filmate în urmă cu mai mulţi ani, pentru a-i reîntâlni pe eroi şi pentru a vedea care a fost impactul pe care această emisiune l-a avut asupra vieţilor lor şi cum li s-a schimbat viaţa după apariţia publică.

Şi tot în acest sezon vor fi prezentate poveştilor mai multor oameni, printre care: Miruna Ionescu, artistă şi pacient oncologic şi medicul Cristina Berteanu, Altina Voinea, voluntară, împreună cu familiile pe care le-a salvat din sărăcie, mama Klara Sarkani, care a donat un rinichi fiicei sale şi chirurgul Bogdan Moldovan.

6. Cursa prin istorie, din 27 martie

Cel de-al treilea sezon debutează pe 27 martie, de la ora 21.00 Prima temă din noul sezon este „Podul Mogoşoaiei, palate şi secrete". Adriana Irimescu ne va călăuzi la Mogoşoaia, palatul construit de Constantin Brâncoveanu. 

7. Istorii de bun gust

Joi, 28 martie, de la ora 21:00, va fi dezvăluită povestea celei mai recente experienţe a lui Peter Hurley, excursia alături de familie într-un van.

Peter Hurley este un irlandez care a ales România, devenind maramuresean prin adoptie. La începutul anilor '90, el s-a îndrăgostit de ţara noastră şi de atunci promovează frumuseţile României.

În urmă cu trei ani, în plină pandemie, Peter Hurley a transformat un van în dormitor pe roţi şi, alături de familie, au plecat din Maramureş spre India. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus