Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii: Fake cu Emeric Ienei în (mai) toată presa, stand-up românesc pe Netflix, Ionuţ Cristache pe online şi multe altele

 
VIDEO. Ştirile săptămânii: Fake cu Emeric Ienei în (mai) toată presa, stand-up românesc pe Netflix, Ionuţ Cristache pe online şi multe altele

VIDEO Ştirile Paginademedia. Retrospectiva săptămânii. O săptămână încărcată cu informaţii din toate zonele media.

Publicitate

Am avut o ştire falsă cu moartea lui Emeric Ienei, răspândită aproape instant (şi apoi dezminţită) în online. Dar şi o amendă luate de Antena Stars, pentru o ştire ca pe vremea OTV (fără nicio exagerare!): Elodia 2. Şi o sancţiune pentru o ediţie Vocea României mai veche.

Dar am notat şi doi stand-uperi români care intră pe Netflix: unul cu un show (Bordea), unul cu un film (Micutzu).

LUNI, 1 aprilie: Întoarcere la Visuri la cheie. Stand-up românesc pe Netflix. Şi oferta noului FimMania - blockbusterele anilor 90

În prima zi a săptămânii aflăm ocerta noului canal FilmMania, nou în România: Filme cu Bruce Willis şi Arnold Swarzzeneger, în general blockbustere anilor 90.

Aflăm şi despre o întoarcere în echipa Visuri la cheie, de pe Pro TV, emisiune care începe filmările. ŞI despre o nouă emisiune a lui Cristian Tabără.

Plus cum intră pe Netflix Cătălin Bordea şi Micutzu.

MIERCURI: 3 aprilie: Sancţiune pentru Pro TV din cauza unei ediţii Vocea României 

Pro TV a fost sancţionat de CNA pentru că nu a pus pe ecran „reluare” la o ediţie Vocea României. Tot de miercuri, o ştire despre un album-eveniment: Regele nu moare, dedicat lui Victor Rebengiuc. Fotograf: Florin Ghioca.

Şi un răspuns la întrebarea "De ce nu sunt multinaţionale în panotajul din România?" Influenţa şi legăturile cu lumea politică pun pe fugă companiile străine.

JOI, 4 aprilie: Cum s-a răspândit un fake cu moartea lui Emeric Ienei

Ştirea zilei a fost una... falsă:  Emeric Ienei, dat că "a murit" de mai multe site-uri. ⁠Ce spune Fanatik, site-ul care a dat primul ştirea falsă: o greşeală redacţională. 

Colaborare a lui Ionuţ Cristache cu Canal 33, mai mult Mircea Radu la Metropola TV (postul lui Pandele), plus o serie de emisiuni ca pe vrema OTV care au şocat CNA: Cazul Elodia 2, pe Antena Stars.

VINERI, 5 aprilie: Sebastian Burduja şi-a luat consilier de la Digi 24

Sebastian Burduja are un nou consilier: un fost reporter de la Digi 24. Marius Manole se mută cu emisiunea de pe online, pe TV. Andrei Pleşu, primul invitat la emisiunea lui Cătălin Ştefănescu, de e TVR 1.

Plus o serie de nominalizări la premiile Superscrieri şi un maraton Amza Pellea.

Ştirile de săptămâna trecută, aici: VIDEO. Procese cu chefii, noi posturi TV şi multe altele în cele mai importante ştiri ale săptămânii

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus