Skip to main content

Postul public, premiat pentru un reportaj despre dizabilităţi, realizat de o jurnalistă de la TVR Cluj

 
Postul public, premiat pentru un reportaj despre dizabilităţi, realizat de o jurnalistă de la TVR Cluj

Postul public, premiat. Televiziunea Română a fost premiată pentru un reportaj despre dizabilităţi, realizat de o jurnalistă de la TVR Cluj.

Publicitate

Postul public a fost distins cu o menţiune la Prix CIRCOM 2024, pentru reportajul intitulat „Dizabilităţi transformate în abilităţi”. Reportajul a fost realizat de Mădălina Vlăsceanu, jurnalist TVR Cluj (imagine-Dorin Turc, montaj – Gabriela Giurgiu).

Reportajul TVR Cluj a fost premiat în cadrul secţiunii News Report a Galei Asociaţiei Televiziunilor Regionale din Europa (CIRCOM Regional) - organizaţie care reuneşte 376 de staţii TV din 38 de ţări şi care premiază cele mai bune producţii ale acestora.

TVR a acordat Premiul de debut în jurnalism, respectiv Young Onscreen Talent – o distincţie în memoria Vandei Condurache, realizator şi redactor-şef al Redacţiei Programe TVR Iaşi.

La ediţia PRIX CIRCOM 2024, premiul în valoare de 3000 euro i-a fost oferit lui Jacob Tomlinson, videojurnalist la BBC Yorkshire, Marea Britanie.

Mădălina Vlăsceanu, jurnalist TVR Cluj:

Sunt extrem de bucuroasă pentru menţiunea primită din partea CIRCOM! Munca mea de jurnalist a fost apreciată la nivel internaţional, iar acest lucru înseamnă enorm pentru TVR CLUJ şi pentru mine atât în carieră, cât şi pe plan personal.

Am participat acum doi ani la cursul CIRCOM, care a avut loc în Irlanda, şi a fost o adevărată inspiraţie pentru mine, ca jurnalist. Am cunoscut oameni care mi-au devenit modele de urmat.

Această distincţie îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun, iar poveştile pe care le descopăr în teren depăşesc graniţele ţării.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus