Skip to main content

TVR, programe speciale dedicate Jocurilor Olimpice de la Paris. Ana Maria Brânza şi Costin Deşliu vor modera o emisiune la postul public

 
Costin Deşliu şi Ana-Maria Brânză
Costin Deşliu şi Ana-Maria Brânză

Televiziunea Română a programat o serie de programe dedicate Jocurilor Olimpice de la Paris. Pentru că se apropie Jocurile Olimpice, postul public a pregătit interviuri şi emisiuni cu legendele sportului românesc, care au obţinut de-a lungul timpului medalii în cadrul acestui eveniment sportiv.

Publicitate

Ana Maria Brânză (fostă scrimeră) va fi una dintre moderatoarele emisiunii Vis la Paris, alături de Costin Deşliu (unul dintre prezentatorii emisiunii Vedeta familiei).

Amintim că TVR 1 va transmite Jocurile Olimpice de la Paris, în perioada 26 iulie - 11 august 2024.

Ce programe difuzează TVR?

29 aprilie:

- De la ora 23.55 este programată seria de interviuri „Speranţe”, care face o incursiune în viitorul olimpismului românesc alături de sportivii cu vârste mai mici, pentru care visul olimpic înseamnă ediţiile din 2028 sau 2032, care se vor desfăşura la Los Angeles şi Brisbane.

Tinerii sportivi de la judo, scrimă, nataţie, gimnastică sau atletism dezvăluie programul lor zilnic sau cum împacă şcoala cu sportul de performanţă.

- TVR va difuza şi seria „#Învingătorii”, alternativ cu cea dedicată „Speranţelor”. Astfel, săptămâna viitoare, începând de luni, 29 aprilie, ora 23.55, la TVR 1, vor fi prezentate legendele sportului românesc care au obţinut, de-a lungul timpului, medalii la Jocurile Olimpice.

Maricica Puică, Marius Urzică, Camelia Potec, Laura Badea, Ana Maria Brânză, Marian Drăgulescu sau Mihai Covaliu vor rememora cele mai emoţionante momente de la Jocurile Olimpice şi cum au trăit probele care le-au adus un loc pe podium.

Seriile de programe „#Învingătorii”, „#Eroii” şi „#Speranţe” vor fi difuzate şi pe TVR Sport.

3 mai:

- De la ora 21.00, TVR 1 va difuza emisiunea „Vis la Paris”, la care vor participa sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024 şi antrenori ai acestora.

- Prima ediţie va fi moderată de Irina Păcurariu şi Costin Deşliu, iar următoarele de Ana Maria Brânză şi Costin Deşliu.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus