Skip to main content

EXCLUSIV! Valentin Teodosiu se alătură distribuţiei serialului „Groapa”. Ce personaj va interpreta? Avem primele imagini

 
Actorul Valentin Teodosiu interpretează primul rol important dintr-un serial TV, la vârsta de 70 de ani. Este un mafiot bulgar în serialul produs de Pro TV şi difuzat de VOYO, „Groapa” / foto: Pro TV
Actorul Valentin Teodosiu interpretează primul rol important dintr-un serial TV, la vârsta de 70 de ani. Este un mafiot bulgar în serialul produs de Pro TV şi difuzat de VOYO, „Groapa” / foto: Pro TV

Este vocea postului Pro TV din 1996, a jucat în peste 100 de filme, dar abia acum debutează într-un serial de televiziune. Actorul Valentin Teodosiu (70 de ani) se alătură distribuţiei serialului „Groapa – Familia e totul”, pentru care a filmat un rol neaşteptat.

Publicitate

Valentin Teodosiu interpretează rolul unui mafiot bulgar, pe nume Hristo Cerdak, tatăl lui Boian (personaj interpretat de actorul Constantin Dogioiu, care a intrat de asemenea recent în poveste, odată cu episodul 8, disponibil din 28 octombrie pe platforma de streaming VOYO).

Reamintim că serialul „Groapa” a debutat la Pro TV în data de 16 septembrie, iar de la al patrulea episod s-a mutat exclusiv pe VOYO şi acum poate fi urmărit doar online.

Valentin Teodosiu poate fi urmărit în serialul „Groapa – Familia e totul” începând cu data de 4 noiembrie, când va fi încărcat pe VOYO episodul cu numărul 9. Rolul său a fost păstrat în scenariu până la finalul primului sezon.

VIDEO. Valentin Teodosiu interpretează rolul unui mafiot bulgar, tată lui Boian, interpretat de Constantin Dogioiu)

Paginademedia.ro: Cum aţi fost cooptat în distribuţia acestui serial?

Valentin Teodosiu: Am fost anunţat de Domnica, de la casting, că poate voi primi un rol de mafiot bulgar. Peste două zile mi-a spus că s-a dat rolul respectiv şi că ne vom auzi pentru alte proiecte. Îmi luasem gândul de la rol.

Peste alte câteva zile, m-a sunat altcineva şi mi-a zis că are un rol pentru mine... de bulgar. A rămas ca el.

Paginademedia.ro: Ce vă place la acest proiect?

Valentin Teodosiu: La acest proiect mi-a plăcut ideea de a juca într-un serial.

Paginademedia.ro: Mi se pare sau chiar este primul rol al dumneavoastră într-un serial TV?

Valentin Teodosiu: Da, este primul rol într-un serial de televiziune. Nu am mai jucat în altele, decât sporadic, şi doar în câteva episoade, în serialele „La bloc” şi „Las Fierbinţi”

Paginademedia.ro: Ce ne puteţi spune despre rolul pe care îl aveţi acum, în „Groapa”?

Valentin Teodosiu: Ce să vă zic?! M-a dezarmat puţin, pentru că trebuia să vorbesc bulgară, dar pe alocuri şi rombulgară... Dar m-am descurcat foarte bine, după cum veţi vedea de sâmbătă, începând cu episodul 9 şi până la episodul 13, finalul sezonului 1.

GALERIE FOTO. Valentin Teodosiu: „Echipa de filmare este una dintre cele mai bune cu care am lucrat, şi am lucrat la peste o sută de filme”

Paginademedia.ro: Câte zile de filmare aţi avut şi cum v-aţi simţit pe platouri?

Valentin Teodosiu: Am avut şase zile de filmare. Am avut bucuria de a constata că echipa de filmare este una dintre cele mai bune cu care am lucrat, şi am lucrat la peste o sută de filme cu tot felul de echipe româneşti şi străine până acum.

Deci, pe platou am colaborat excelent cu toată lumea, de la toate departamentele. Şi cel mai mult m-a bucurat echipa de actori, care este grozavă.

Paginademedia.ro: Care sunt filmele cu dvs care au avut cel mai mare succes in familia dvs?

Valentin Teodosiu: În familie, au plăcut toate filmele cu mine, că altfel nu se putea: „Ion, blestemul pământului, blestemul iubirii”, debutul meu în cinematografie, într-un rol principal.

Apoi au urmat: „Imposibila iubire”, „Drumeţ în calea lupilor”, unde l-am întruchipat pe profesorul Nicolae Iorga, eu având 35 de ani, jumătatea vârstei marelui savant român, „Nunta mută”, dar şi celelalte.

Paginademedia.ro: Aveţi trei fete... Nici una nu v-a moştenit pasiunea pentru arta dramatică?

Valentin Teodosiu: Monica, fata din prima căsătorie, are 46 de ani şi este medic stomatolog, iar gemenele – Catinca şi Irina, împlinesc în luna noiembrie 19 ani. Sunt foarte mândru de ele şi mă bucur din inimă că nu au dorit să devină actriţe.

GALERIE FOTO. Valentin Teodosiu: „Mă bucur din inimă că fetele mele nu au dorit să devină actriţe”

Valentin Teodosiu, alături de soţia sa, actriţa Luminiţa Erga (53 de ani) şi de fetele lor, gemenele Catinca şi Irina / fotografii: arhiva personală

Paginademedia.ro: Nu au aparut în nici un film alături de dumneavoastră? Mulţi copii de actori au apariţii episodice în tot felul de producţii, mai ales dacă părinţii lor trebuie să interpreteze personaje care au copii sau trebuie să interacţioneze cu ei...

Valentin Teodosiu: Cu mine nu au apărut în niciun film.

Paginademedia.ro: Cum decurge de obicei o zi din viaţa dumneavoastră? Care sunt momentele care vă plac cel mai mult?

Valentin Teodosiu: Acum, la 70 de ani, pe care i-am împlinit în luna septembrie şi la cinci ani de când am ieşit la pensie, din artă, mă descurc bine.

Am filmat la „Groapa”, ceea ce m-a bucurat mult, sunt brandul PRO TV, fiind vocea postului, din 1996, am scris a IV-a ediţie a cărţii mele de succes, „Un clovn pentru eternitate” şi am început repetiţiile la o comedie de mare succes pentru teatru, „Unde-i revolverul”.

Valentin Teodosiu poate fi întâlnit şi la teatru

În spectacolul „Fierarii”, regizat de Radu Beligan şi jucat la Teatrul de Comedia din Bucureşti  

Paginademedia.ro: Din ce se difuzează în acest moment la TV, la ce vă uitaţi, ce mai urmăriţi?

Valentin Teodosiu: Din ceea ce se difuzează acum pe PRO TV, mă uit atent la spoturile făcute de mine, la „Vocea României”, la Ştiri, la Măruţă şi la multe alte emisiuni care îmi plac.

Paginademedia.ro: Unde vă putem întâlni stagiunea aceasta la teatru?

Valentin Teodosiu: Stagiunea aceasta mă puteţi vedea în spectacolul „Fierari” şi „La pulce” – la Teatrul de Comedie, în „Steaua fără nume” – la Teatrul Naţional Bucureşti şi în „Unde-i revolverul” – la Sala Luceafărul, din 3 decembrie.

CITEŞTE ŞI:

Personaj nou în „Groapa”, jucat de actorul care îi dă replica lui Victor Rebengiuc în spectacolul-eveniment „Tatăl”

Actori din „Clanul” şi un scenarist al serialului „Groapa”, proiect nou pentru cinema. Are un rol special şi Irina Margareta Nistor

Pro TV scoate din grilă serialul Groapa. Unde se va putea vedea?

Începe Groapa, serialul-film de la Pro TV. Ce spune una dintre actriţele principale: „La secvenţele cu mine uitam să respir”

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus