Skip to main content

Începe Groapa, serialul-film de la Pro TV. Ce spune una dintre actriţele principale: „La secvenţele cu mine uitam să respir”

 
Teona Stavarachi are 24 de ani şi este la primul rol într-un serial TV. Iar rolul este unul principal, în cel mai nou serial de la Pro TV, Groapa / foto: Pro TV
Teona Stavarachi are 24 de ani şi este la primul rol într-un serial TV. Iar rolul este unul principal, în cel mai nou serial de la Pro TV, Groapa / foto: Pro TV

Sâmbătă (16 septembrie) seara, de la ora 20.00, începe la Pro TV cel mai nou serial, Groapa. Este un serial-film, aşa cum a explicat regizorul, Millo Simulov. Paginademedia vă oferă, în exclusivitate, declaraţiile unei actriţe aflate la debutul pe TV, Teona Stavarachi. Pentru cinefili, e cunoscută din filmul românesc realizat după o poveste de Pavel Bartoş, Ramon„La secvenţele cu mine uitam să respir”, a declarat ea.

Publicitate

Teona Stavarachi o interpretează în noul serial de la Pro TV, Groapa, pe iubita personajului principal, care este realizat de Daniel Nuţă (cunoscut şi din serialele Sacrificiul şi Adela, de la Antena 1, dar şi din miniseria Rise of Empires: Ottomans, de pe Netflix).

Fiecare episod va fi un film de lung metraj, de care o să vă îndrăgostiţij”, a declarat regizorul producţiei, Millo Simulov, la evenimentul de lansare.

Serialul poate fi urmărit şi pe platforma de streaming VOYO, ca toate celelalte producţii Pro TV.

Din distribuţia serialului mai fac parte Alexandru Conovaru, Monica Bîrlădeanu, Iulian Postelnicu, Tudor Aaron Istodor, Marius Manole, Dana Rogoz, Emilian Oprea, Maria Buză.

VIDEO. Teona Stavarachi: „Se filmează mult, într-un ritm ameţitor”

Paginademedia.ro: Când şi cum ai fost cooptată pentru rolul din acest serial?

Teona Stavarachi: Casting-ul a fost prin luna aprilie, dacă îmi amintesc bine, prin intermediul Domnicăi Cîrciumaru.

Am trecut prin vreo patru etape de casting şi apoi am aşteptat un răspuns care a venit greu (sau aşa s-a simţit, pentru că îl aşteptam foarte mult).

Paginademedia.ro: Ce îţi place cel mai mult la acest scenariu?

Teona Stavarachi: Îmi place faptul că mă ţine agăţată de poveste cu fiecare episod. Sunt curioasă ce se mai întâmplă, cum se rezolvă anumite situaţii, ce va mai face personajul X sau Y.

Povestea este atât de bine scrisă şi construită încât reuşeşte să ne ţină în suspans tot timpul.

Cu toate că acum ştiu evenimentele, abia aştept să văd şi cum arată totul, cu acelaşi entuziasm şi curiozitate.

GALERIE FOTO: Teona Stavarachi: „Personajul meu este o jurnalistă curajoasă”

Paginademedia.ro: Spune-ne mai multe despre rolul tău şi despre poveste.

Teona Stavarachi: Personajul meu, Alma Coman, este o jurnalistă serioasă, muncitoare, sensibilă, dar în acelaşi timp curajoasă, şi hotărâtă.

Se îndrăgosteşte iremediabil şi tot universul ei începe să se clatine, descoperă lumea mafiei, suferă şi se pierde pentru un timp.

O vom vedea trecând prin momente extrem de frumoase, dar şi momente extrem de grele din viaţa ei, care o vor face să devină mai puternică. Ne va surprinde în fiecare episod.

VIDEO. Daniel Nuţă, actorul din rolul principal, despre atmosfera de la filmări

Paginademedia.ro: Ai apucat sa vezi primul episod? Ce reactii ai avut?

Teona Stavarachi: Am văzut doar câteva imagini şi recunosc că la secvenţele cu mine uitam să respir şi îmi treceau prin cap doar gânduri despre cum puteam să fac mai bine pe care încercam să le reprim.

Dar, pe lângă asta, totul arată atât de bine şi povestea e atât de frumoasă, încât mă uitam de parcă nu ştiam ce urmează să se întâmple şi cred că ăsta e un lucru bun.

Paginademedia.ro: Ce îţi place cel mai mult la filmări?

Teona Stavarachi: Echipa, fără doar şi poate. Mi se pare importantă energia de la „locul de muncă”, pentru a face totul să funcţioneze, mai ales că se filmează mult, într-un ritm ameţitor, şi atunci e nevoie ca atmosfera să fie una prielnică. Şi este. Cea mai mare bucurie o am când ajung pe set şi mă întâlnesc cu zâmbete şi voie bună.

Groapa: cu Daniel Nuţă şi Teona Stavarachi, aflată la debutul pe TV - în rolurile principale

Paginademedia.ro: Este primul proiect tv la care participi?

Teona Stavarachi: Da, este primul proiect tv şi îmi place enorm. Am avut emoţii şi am în continuare, pentru că nu ştiu la ce să mă aştept odată cu lansarea primului episod.

Dar sunt convinsă că va fi bine. Am foarte multă încredere în proiect şi ţin mult la el. Sper ca oamenii să vadă şi să simtă acelaşi lucru.

Paginademedia.ro: Care este programul zilelor de filmare de obicei, pentru tine, in acest proiect?

Teona Stavarachi: Variază extrem de mult. Uneori filmez 5/7, alteori 3/7 şi sunt săptămâni în care filmez şi doar o zi, iar orele variază în funcţie de evenimentele din serial.

Filmăm şi pe timpul zilei, şi noaptea. Poate să fie destul de haotic, dar mie una îmi prieşte genul acesta de program, pentru că mă ţine în priză şi nu mă plictisesc niciodată.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus