Skip to main content

Virgil Ianţu va găti pentru aproape 500 de câini ai Adăpostului Speranţa

 
Virgil Ianţu va găti pentru aproape 500 de câini ai Adăpostului Speranţa

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunilor Copiii spun... şi Câştigă România de la TVR, va găti pentru aproape 500 de câinii ai Adăpostului Speranţa din Popeşti-Leordeni. Evenimentul la care participa moderatul se va desfăşura sâmbătă, 30 martie.

Publicitate

Programul se numeşte Tocăniţă pentru toţi Bobiţă şi este o serie de evenimente în scop caritabil prin care sunt promovate adopţiile responsabile şi o societate prietenoasă cu animalele de companie.

Până în prezent au mai participat la acest eveniment mai multe personalităţi precum sportivii Marian Drăgulescu (fost gimnast), Helmut Duckadam (fost jucător de fotbal), Ana-Maria Brânză (fostă scrimeră), Codtuţ Kegheş - Dezbrăcati (Cronica cârcotaşilor, Prima TV),actriţa Carmen Tănase („Clanul”, „Dragoste pe muchie de cuţit”, „Inimă de ţigan”) şi Silviu Iliuţă (scriitor).

Virgil Ianţu:

„Câinii sunt capabili de multă iubire şi de emoţii sincere, pe care le-am mai văzut doar la copii. Cred că prietenii patrupezi au rolul lor în societatea noastră şi încurajez pe oricine să adopte şi să le fie alături celor care salvează aceste fiinţe şi au grijă de ele.

Am şi eu un câine acasă şi ştiu cât de multă bucurie îţi poate aduce şi cum este mereu acolo pentru tine, indiferent dacă ai avut o zi grea, dacă eşti trist, vesel sau abătut”.

Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa:

„Prin evenimentele noastre vrem să atragem atenţia asupra acestor suflete minunate, care ne aduc multă energie pozitivă.

Cu toate că drumul nostru nu este unul uşor, ne motivează susţinerea pe care o avem din partea persoanelor publice, iubitori de animale, aşa cum este Virgil Ianţu. Ne bucurăm să-l avem alături de noi şi vom face o tocăniţă pe cinste în acest week-end.

Celor de acasă le transmit să vină, să adopte, să doneze şi să se bucure de câteva ore în compania câinilor noştri. Prezenţa voastră este importantă, pentru că mesajul transmis împreună este unul mult mai puternic”.

La Adăpostul Speranţa sunt găzduiţi câini salvaţi de pe străzi, care mai apoi sunt trataţi, sterilizaţi şi microcipaţi în clinica proprie a adăpostului. Câinii au acces la locuri de joacă, la spa şi la alte facilităţi din adăpost, până când este găsită o familie potrivită pentru fiecare.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus