Skip to main content

Paginademedia.ro, Locul I la secţiunea comunicare la Roblogfest 2009!

 

Paginademedia.ro a căştigat aseară premiul pentru cel mai bun blog de comunicare la concursul Roblogfest 2009. Primul premiu pentru paginademedia.ro vine la numai cinci luni de la lansare.

Publicitate

Construită ca un site de ştiri, analize şi interviuri, pe o platfomă tehnică de blog, paginademedia.ro a fost desemnată câştigătoare de un juriu din care au făcut parte:

Jurnalistul Vlad Petreanu a câştigat două premii, pentru Blog politic şi Blog de jurnalist.
Lista completă a câştigătorilor o găsiţi AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Felicitari! Iata un domeniu (ma refer la blogosfera) unde premiile se iau pe drept. Cand presa de scandal va distruge de tot, cu smogul si basinile ei stratul de ozon din stratosfera, ne vom muta cu toti pe blogosfera!
  Bravo Petrisor si sa nu lasi stacheta jos!
 • Felicitari...O onoare sa te cunosc...si te cunosc de ceva vreme...
 • FELICITARI!
  Esti una dintre putinele dovezi ca o voce independenta, profesionala si curajoasa poate razbi pina la urma si, prin aceasta, un exemplu pentru toti cei care nu stiu daca sa mai aiba incredere in reusita bazata pe munca, perseverenta si onoare. Mai trebuie sa dovedesti si ca initiativa ta e un model de business viabil - atunci chiar ca vei fi un model. Bafta!
 • Felicitari!
  Cred ca o meritai, macar pentru curajul de a te dedica unui asemenea proiect. Premiul oricum era validat de mult de preluarile de catre media :) Chiar, ai tinut vreo evidenta cam cate preluari importante ai avut?
 • Felicitari, Petrisor! E un premiu pe care il meriti. Multa bafta in continuare si la cat mai multe alte premii.

Trimite un comentariu

sus